Drak spí E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná. Pod povrhem totiž číhá nebezpečí, které není radno probouzet… V zapadlé jihočeské vesničce se… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná. Pod povrhem totiž číhá nebezpečí, které není radno probouzet… V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila. Po jejím příjezdu však zmizí mladá žena a další je zavražděna. Spojitost zločinu se starým nevyřešeným případem nakonec přivede na scénu Josefa Bergmana. Pražský kriminalista během pátrání po vrahovi zjišťuje, že místní před ním tají temnou minulost i vlastní skříně plné kostlivců.

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2020
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Příběh je napínavý, chvílemi až tuhne krev v žilách, ale stejně vás to nutí číst dál. Jste totiž zvědaví, co se v této rádoby poklidné vesničce skrývá za hrůzostrašné tajemství. Proto pokud jste ještě neměli tu možnost přečíst si něco od této sympatické, a navíc nadané autorky, tak to běžte napravit. Věřím, že budete spokojeni stejně jako já a její skalní fanoušci.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 57 hodnocení čtenářů

42× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Jana Rohlínková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Velmi poutavý příběh. Odehrává se v zajímavých místech - kdo ten kraj zná, promítne si příběh na konkrétní místa. Přečteno jedním dechem.

    Přečíst více
  • Lenka Lexová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Krásně napsané, zajímavé, napínavé, jednoduše doporučuji přečíst,protože to opravdu stojí za to.

    Přečíst více
  • Tomáš Jelínek registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Poměrně dobrá zápletka, které ale trochu chybí vyvrcholení, resp.celé řešení zabare pár vět, to je trochu škoda. Na jihočeskou detektivku ale dobré. :)

    Přečíst více
  • elinorka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    České detektivky moc nemusím, ale tahle mě hodně překvapila. Napínavá je takovým způsobem, že jsem na dva dny prakticky vypustila domácnost, práci i děti a dělala jen to nejnutnější, jen abych už věděla, jak to celé dopadne :) Úplně mě to pohltilo, skvěle napsané. Zdánlivě klidná a nudná malá vesnička skrývá mnohá tajemství, lži, křivdy, které postupně vyplavou na povrch s tím, jak se rozplétají vztahy mezi jednotlivými postavami. Příběh i zpracování se hravě vyrovná klasickým severským thrillerům, napětí opravdu až do konce, vrah mě hodně překvapil. Byla to moje první kniha od autorky a už se těším na další.

    Přečíst více
  • Renáta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprostá pecka, těším se na další.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora