Kavárna v Kodani E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se… Úspěšná manažerka Kate má přesně takový život, jaký si vysnila. Pracuje pro jednu z nejlepších PR agentur v rušném Londýně, je úspěšná, okouzlující a její přítel je tak… skvělý. Dokud jí tento skvělý přítel… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…

Úspěšná manažerka Kate má přesně takový život, jaký si vysnila. Pracuje pro jednu z nejlepších PR agentur v rušném Londýně, je úspěšná, okouzlující a její přítel je tak… skvělý. Dokud jí tento skvělý přítel neukradne nápady, díky nimž je povýšen místo ní. Kate by ráda všem dokázala, že není tak mladá a nezkušená, jak si všichni myslí. Získat jako nového klienta velkého prodejce dánských bytových doplňků a nábytku je její šance. Protože práce je pro ni vším.

Proto musí absolvovat cestu do Kodaně. Co se zprvu zdá jako otravný PR výlet pro hrstku ještě otravnějších novinářů, jehož jediným účelem je získání zakázky pro Kate, se nakonec změní v cestu, která všem účastníkům změní životy. Během poznávání krás Kodaně a dánského přístupu k životu poznávají novináři i Kate sami sebe. A nakonec se ukáže, že všichni získali mnohem víc než jen námět na články nebo pracovní příležitost. 

Sdílet 1

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 224 hodnocení čtenářů

155× 5 hvězdiček 46× 4 hvězdičky 17× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Jarmila Hypšová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Vůbec nevím co říct. Tato spisovatelka a celá její série kam plánuje zahrnout i Prahu je opravdu populární a četla jsem nespočet recenzí. Měla jsem z toho sama obavy jaká kniha vůbec bude a zda to nebude klasická slaďárna. Ano je to romantický příběh, ale naprosto úžasně napsaný. Chvíli jsem zažila obavy, smutek, ale i jsem se usmívala. Při čtení má člověk chuť na kávu nebo horkou čokoládu, skořicové šneky, další lákavé pečivo i s obloženými chleby. Je to opravdu krásná pohodová knížka na dovolenou a nebo když toho má člověk moc a chce jen vypnout, ale nechce číst žádný horor nebo krimi. Kavárna v Kodani do mě osobně dostala pozitivní energie a změnilo to můj pohled na romantické příběhy. Už teď se těším na další.

    Přečíst více
  • pajaa.r registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Fajn kniha. Ze začátku mě to moc nebavilo ale po pár kapitolách mě to chytlo. Je tam krásně popsána Kodaň a myslím si že kdybych někdy jela do Kodaně alespoň vím co navštívit. :)

    Přečíst více
  • Kateřina Hušková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Hygge je opravdu populární. S touto knihou se naučíte opravdu žít s klidem.

    Přečíst více
  • Daniela S. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    První ze série Romantických útěků (četla jsem až jako 3., protože nejdřív se mi dostalo do ruky Irsko a Švýcarsko). Rozhodně doporučuji číst postupně, postavy z jednotlivých dílů se objevují v dalších (ale není to nezbytné). Ty knihy naprosto miluju!

    Přečíst více
  • _Sandrulinka_ registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Krásná romantická oddechová knížka ☺️

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora