Madly

Autor Ava Reed

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

289 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Chcete mít tento produkt za 260 Kč? Kupte ho ve výhodném balíčku Legendární Truly, Madly, Deeply

Madly je pokračováním osudů Andie a June a jejich přátel ze studentského Seattlu | Tentokrát se hlavní hrdinkou stává June. Ta, která si nenechá nic líbit, dokáže se prát se světem a stát věrně při své přítelkyni Andie. June má ale tajemství, které si chce za každou cenu nechat pro sebe. Proto si drží od těla všechny muže, kteří chtějí víc než… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Madly je pokračováním osudů Andie a June a jejich přátel ze studentského Seattlu |

Tentokrát se hlavní hrdinkou stává June. Ta, která si nenechá nic líbit, dokáže se prát se světem a stát věrně při své přítelkyni Andie. June má ale tajemství, které si chce za každou cenu nechat pro sebe. Proto si drží od těla všechny muže, kteří chtějí víc než vztah na jednu noc. Vztahy zraňují, stejně jako láska.

June ale nepočítala s Masonem. Je vtipný a bohatý a June ho fascinuje. Nezajímají ji totiž jeho peníze ani původ. Temperamentní studentka stále odráží pokusy o sblížení. Mason chce však mnohem víc než jednu noc. Oba hrdinové se neustále provokují, utahují si ze sebe, přitahují se i nenávidí. Jiskří to mezi nimi. June se musí vyrovnat s nezájmem své rodiny a Mason se složitým vztahem k otci, oba bojují o svou dospělost.

A tak June začne uvažovat, že by dala lásce ještě šanci. A v dívce, jež celý život skrývá svou pravou tvář, se probudí žena, která najde samu sebe, milovaného člověka a svobodu.

Sdílet 0

série
Truly, Madly, Deeply 2. díl z 3
Další ze série
Legendární Truly, Madly, Deeply
1. Truly
2. Madly
3. Deeply
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
354
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 80 hodnocení čtenářů

46× 5 hvězdiček 23× 4 hvězdičky 10× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Zuzana Zusková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Pokračování osudu Andie a June a cestě k jejich snu. Tentokrát máme jako hlavní hrdinku June, která si nenechá nic líbit. Má ovšem tajemství, které si chce nechat jen pro sebe. Nechce vztah pouze muže na jednu noc. V tu chvíli ale přichází Mason, charismatický, vtipný a bohatý chlapík. June jsem si oblíbila už v prvním díle, líbí se mi její charakter a to jak stojí za svou kamarádkou. Mason je také super postava, mladý kluk co zvládl vybudovat něco svého. Fandila jsem jim od začátku do konce, protože ta přitažlivost mezi nimi byla tak obrovská až jsem měla pocit, že ji cítím také. Krásná kniha s krásným obsahem, ovšem narazíme tam i na něco k zamyšlení.

    Přečíst více
  • Macek registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Podobně jako první kniha, ani Madly není moje srdcovka. Za mě strašně pomalý rozjezd a i přes neobvyklý motiv se v ní skoro nic nedělo. Aspoň Jude už mi seděla o něco víc než Andie a ke konci mě i bavila.

    Přečíst více
  • Anna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    V této knize jsme někdy myslela že zešílím ale naštěstí dopadlo vše jak jsem čekala. Určitě doporučuji.

    Přečíst více
  • Klára registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvělý humor, knížka se četla jedním dechem. DOPORUČUJI!

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Po přečtení prvního dílu jsem byla lehce zklamaná a tak mi chvíli trvalo než jsem sáhla po Madly. June jsem si v prvním díle velmi oblíbila, tak jsem se těšila na její příběh a ten jsem si užila.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora