Perverze E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pojem „perverze“, pohybující se na pomezí psychického a fyzického, začal ve svých psychoanalytických koncepcích propagovat Sigmund Freud. Studium perverzí mu otevřelo hluboký vhled do způsobu fungování sexuality a erotiky, který měl rozhodující význam pro utváření jeho teorie lidské psychiky. Mnohé z těchto poznatků si dodnes zachovaly svou… Přejít na celý popis

Co poslouchat na dovolené či při cestě tam? Audioknihy se slevou až 50 % Připravili jsme pro vás akční nabídku audioknih, které si můžete pustit do uších při dlouhém cestování, když máte hlučné sousedy na ubytování, před spaním nebo třeba na pláži. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pojem „perverze“, pohybující se na pomezí psychického a fyzického, začal ve svých psychoanalytických koncepcích propagovat Sigmund Freud. Studium perverzí mu otevřelo hluboký vhled do způsobu fungování sexuality a erotiky, který měl rozhodující význam pro utváření jeho teorie lidské psychiky. Mnohé z těchto poznatků si dodnes zachovaly svou platnost, jiné byly doplněny nebo pozměněny.
V současné době se pojem „perverze“ v kontextu psychiatrie už téměř nepoužívá a stále více je nahrazován označeními „parafilie“ nebo „porucha sexuální preference“.
Prof. Dr. med. Wolfgang Berner je psychiatr, psychoanalytik a badatel v oblasti sexuologie. Do roku 2010 byl ředitelem Institutu pro výzkum sexuality a forenzní psychiatrii při Univerzitní klinice Hamburg-Eppendorf a poté se stal předsedou Psychoanalytické pracovní společnosti v Hamburku.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
120
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 212 Kč Nápověda