• Markéta Nováková Markéta Nováková

    Bylo to čtivé, emotivní, intenzivní, a přesto i trochu drsné a jemné zároveň. Takový mix všech možných pocitů. Kniha samozřejmě obsahuje explicitní scény, ale víc než o tom, je o pocitech, stoprocentní důvěře v jiného člověka a lásce. Postavy jednají, jako by byly na houpačce. Hodně se střídají názory a pocity a může se to zdát trochu chaotické. Ale v celkovém dojmu se mě kniha držela ještě chvíli po dočtení a přemýšlela jsem nad vším, co se tam přihodilo. Snažila jsem se tomu dát řád.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 21 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.5 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Annie Vu registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak moc jsem se na 2.díl těšila a jsem nadšená. Skončilo to tak, jak jsem chtěla. Nesnesla bych, kdyby Diana a Adam nebyli spolu, protože jsou pro sebe opravdu stvoření, a protože mám ráda happy endings. První díl, byl oproti tomuhle dílu jen warm up. V tomhle dílu emoce lítaly nahoru, dolů, z leva do prava a do všech stran.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712366

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Strakošová registrovaný uživatel

    Po přečtení prvního dílu jsem se nemohla dočkat toho druhého. Konečně jsem si přečetla i ten druhý. Ten je napínavější ještě více než ten první. Spousta emocí a napínavé od začátku až do konce. Tyto dvě knížky si určitě přečtu ještě několikrát.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712366

  • 3 z 5 hvězdiček Zuza registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První díl byl určitě lepší, ale stejně jako v prvním díle i tomuhle něco chybělo. Druhý díl už si znovu nejspíš nepřečtu. Četla jsem daleko lepší knihy, ale i horší. Takže za mě průměr.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712366