Rozvodové hry

Autor C. D. Reiss

E-kniha

Rozvodové hry E-kniha

Autor C. D. Reiss

Součástí série: Hravý duet 2. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

V téhle hře existuje několik neporušitelných pravidel.Musíte zůstat naprosto klidní. Musíte si rozškatulkovat svůj dosavadní život. Musíte si pořádně promyslet svůj následující tah. Nikdy nesmíte nechat vlastní srdce, aby vám diktovalo, jakou herní taktiku zvolíte.Protože srdce je dost impulzivní.Protože srdce dělá hodně špatná rozhodnutí.Protože… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V téhle hře existuje několik neporušitelných pravidel.

Musíte zůstat naprosto klidní. Musíte si rozškatulkovat svůj dosavadní život. Musíte si pořádně promyslet svůj následující tah. Nikdy nesmíte nechat vlastní srdce, aby vám diktovalo, jakou herní taktiku zvolíte.

Protože srdce je dost impulzivní.

Protože srdce dělá hodně špatná rozhodnutí.

Protože srdce neumí dlouhodobě plánovat.

Srdce se možná rozhodlo, že získá svého Adama zpátky, ale až přijde konec hry, tak to bude právě srdce, které se nevratně zlomí.

Dva týdny.

Pouhé dva týdny Dianě zbývají, aby získala zpátky svého Adama. V životě ale nikdy nic nedotáhla do úplného konce. Ale tuhle dohodnutou věc? Těch třicet dní? Ty už dotáhne, i kdyby to měla být poslední věc, kterou v životě udělá.

Sdílet 0

série
Hravý duet 2. díl z 2
Další ze série
Temné manželské hrátky
1. Manželské hry
2. Rozvodové hry
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Nakladatel
Red
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2024
  • Markéta Nováková Markéta Nováková

    Bylo to čtivé, emotivní, intenzivní, a přesto i trochu drsné a jemné zároveň. Takový mix všech možných pocitů. Kniha samozřejmě obsahuje explicitní scény, ale víc než o tom, je o pocitech, stoprocentní důvěře v jiného člověka a lásce. Postavy jednají, jako by byly na houpačce. Hodně se střídají názory a pocity a může se to zdát trochu chaotické. Ale v celkovém dojmu se mě kniha držela ještě chvíli po dočtení a přemýšlela jsem nad vším, co se tam přihodilo. Snažila jsem se tomu dát řád.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 20 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.5 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Annie Vu registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak moc jsem se na 2.díl těšila a jsem nadšená. Skončilo to tak, jak jsem chtěla. Nesnesla bych, kdyby Diana a Adam nebyli spolu, protože jsou pro sebe opravdu stvoření, a protože mám ráda happy endings. První díl, byl oproti tomuhle dílu jen warm up. V tomhle dílu emoce lítaly nahoru, dolů, z leva do prava a do všech stran.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712366

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Strakošová registrovaný uživatel

    Po přečtení prvního dílu jsem se nemohla dočkat toho druhého. Konečně jsem si přečetla i ten druhý. Ten je napínavější ještě více než ten první. Spousta emocí a napínavé od začátku až do konce. Tyto dvě knížky si určitě přečtu ještě několikrát.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712366

  • 3 z 5 hvězdiček Zuza registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První díl byl určitě lepší, ale stejně jako v prvním díle i tomuhle něco chybělo. Druhý díl už si znovu nejspíš nepřečtu. Četla jsem daleko lepší knihy, ale i horší. Takže za mě průměr.

    Kniha, Red, 2024, 9788027712366

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora