Skutečné zločiny na Plzeňsku E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Poznejte současné krimi případy z Plzeňska přímo očima detektiva! Jak došlo k objasnění brutální vraždy seniora, ke které pachatel neměl motiv? Proč vraždili dva bratři bez sebemenšího záznamu v trestním rejstříku? A co případ vraha, který rozčtvrtil svého šéfa? Okolnosti nechvalně proslulých případů i zákulisní detaily z vyšetřování vám představí… Přejít na celý popis

Pro naše nejmenší | Leporela a knížky pro prťata 1+2 ZDARMA Máte doma drobečka, který na svět kouká teprve pár měsíců, přesto s ním chcete sdílet svou čtenářskou vášeň a rozvíjet ho? Pak vás potěší, že leporela a knížky pro prťata máme teď v akci 1+2 ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poznejte současné krimi případy z Plzeňska přímo očima detektiva! Jak došlo k objasnění brutální vraždy seniora, ke které pachatel neměl motiv? Proč vraždili dva bratři bez sebemenšího záznamu v trestním rejstříku? A co případ vraha, který rozčtvrtil svého šéfa? Okolnosti nechvalně proslulých případů i zákulisní detaily z vyšetřování vám představí kapitán plzeňské kriminálky František Müller. Naskočte na vlnu true crime a nahlédněte do autentických policejních postupů!

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
216
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 19 hodnocení čtenářů

17× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Ondřej Matoušek registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Dobře napsaná knížka. Napínavá. Informativní.

    Přečíst více
  • Veronika Nagyová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Velmi čtivá kniha. Příběhy mají výborné podání. Moc mě bavily části s přepisy ze spisů, autentické rozhovory. Opravdu povedené čtení.

    Přečíst více
  • Jitka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knihu jsem přečetla jedním dechem... jinak to ani nejde... Opravdu doporučuji... je zajímavé číst, jak je vyšetřování odlišné ve skutečnosti oproti seriálům a smyšleným příběhům. Jak postupují, jaké maličkosti můžou pomoci s vyřešením případu...Smekám před všemi, kteří se vraždám věnují. A doufám, že pan Muller brzy vyjde s další knihou.

    Přečíst více
  • Martina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha je naprosto neuvěřitelná. Je napínavá, nešlo se od ní odtrhnout. Doporučuji ji všem těm, kteří mají "vyšetřovatelského" ducha. Kdyby vyšlo pokračování této knihy, nebudu váhat ani minutu a zakoupím si ji.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda