Smrtka Ellie: Potrhané duše E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Kdo ničí duše nadbytostí? Může za tím být nepřátelství mezi upíry a vlkodlaky, nebo je v tom něco víc? Ellie je pověřena vyšetřováním, při kterém půjde o víc než o její život. V sázce je celý svět.

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdo ničí duše nadbytostí? Může za tím být nepřátelství mezi upíry a vlkodlaky, nebo je v tom něco víc? Ellie je pověřena vyšetřováním, při kterém půjde o víc než o její život. V sázce je celý svět.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
354
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Ritterová registrovaný uživatel

    Vítám vás u dnešní recenze. Dnes se podíváme na druhý díl série Smrtka Ellie s názvem Začátek po konci od České spisovatelky Jany Jordanové. ‼️Pokud jste nečetli první díl série doporučuji nečíst tuto recenzi.‼️ První díl jsem od autorky dostala k zrecenzování a protože mě příběh velice zaujal, musela jsem si pořídit i tento, druhý, díl a dle mého názoru jsem rozhodně neudělala chybu. My se ale už pojďme podívat na samotnou recenzi. Nestačily vám smrtky a sudičky z prvního dílu a chtěli byste více bytostí? Vlkodlaky, upíry a čarodějnice? Žádný problém. Všechny tyhle bytosti a snad ještě originálnější příběh vám přináší druhý díl Smrtky Ellie. Říkali jste si, že je v prvním dílu málo zajímavého děje a akcí? Toto je už také vyřešeno. Tento díl se mi také líbil, přestože už to není to, co jste dostali v první části. Zde nám autorka předkládá mnohem více nadpřirozených bytostí, problémů, zvratů a akce, což jsem já rozhodně ocenila. Ellie už nemá vše tak jednoduché a konečně je k něčemu puštěna a je jí dovoleno ukázat, co v sobě má. Chválím, že už Ellie nebyla vykreslována jako někdo, kdo se ve všem plácá a neustále potřebuje pomoc od ostatních. Opět však nebyla ošizena ani romantická linka, která ale neskončí tak růžově, jako v prvním díle. Moc se mi také líbilo finální rozřešení, které jsem upřímně vůbec nečekala a musím říct, že mě dostalo. Co jsem ale tak úplně neocenila byla dost jasně podaná informace, kam se bude ubírat třetí díl, ale nebudu vám tady vypisovat své dohady. Místo toho si všichni počkáme na jeho vydání, ne? Takže doporučila bych tuto knihu? Ano, rozhodně ano. A komu? Určitě milovníkům fantasy a nadpřirozených bytostí. Také těm, kteří mají v knihách rádi akce, protože tato knížka je jich plná. Možná i fanouškům romantiky, ale zde ne až tolik, jako u předchozího dílu. Více najdete na: https://ctemesterkou.cz/2023/12/09/potrhane-duse-jana-jordanova/

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Benešová registrovaný uživatel

    Ellie se stala smrtkou a dostala za úkol převádět duše nadbytosti (vlkodlaci, upiri...). Někdo ale tyto duše záměrně ničí. A Ellie a její tým chce přijít na to kdo. Všichni si myslí, že za to může nepřátelství mezi vlkodlaky a upíry. Útoky se ale odehrávají v obou táborech ale nejen tam. Oběťmi se stávají i lidské duše. Stopy vedou k čarodějnici. Ale tohle vše je jen začátek... zvládne Black a Ellie zachránit i samotné podsvětí před útokem? A co vše budou muset obětovat? Vydrží to jejich láska? Tak tentokrát to byla fakt jízda a to od začátku až do konce. Čtivé a plně zvratů. Úžasná YA fantasy. Nechybí vlkodlaci, upíři ani démoni. Příběh je děsivější než první díl. A mně dostal hnedka od prvních stránek. Moc se mi líbí jak autorka z padoucha udělá najednou sympaťáka a naopak z kladne postavy padoucha, za to má můj obdiv. Člověk nikdy neví na čem je. Kdo je přítel, kdo nepřítel, kdo koho miluje? Také se mi líbí jak smrtky řeší běžné věci jako smrtelníci. Třeba, zda jít za svým snem nebo poslouchat rodiče. Příběh je plný lásky, romantiky, temnoty a zrady. Bude příběh končit happyendem nebo vám na konci ukapne slza? Nechte se překvapit.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2022,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda