Strážce

Autor Nika Peas

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

4. díl Tetralogie Bratří MacLachlanů Ještě včera nikým neznámá Jana se přes noc stane celebritou. Stačily dvě věci – vyhrát v loterii 450 milionů korun a v návalu radosti se svěřit kamarádce.   Ta za tučné „všimné“ prodá informaci o nové multimilionářce všem, kdo chtějí poslouchat. Jana je tak během okamžiku připravena o luxus… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

4. díl Tetralogie Bratří MacLachlanů

Ještě včera nikým neznámá Jana se přes noc stane celebritou.

Stačily dvě věci – vyhrát v loterii 450 milionů korun a v návalu radosti se svěřit kamarádce.

 

Ta za tučné „všimné“ prodá informaci o nové multimilionářce všem, kdo chtějí poslouchat. Jana je tak během okamžiku připravena o luxus anonymity. Aby uchránila stařičké rodiče, vyrazí do víru velkoměsta. V Praze se snaží žít životem společenské smetánky. Brzy ale pozná, že blýskavé pozlátko má svoji odvrácenou stranu. Když už není sama schopna čelit nájezdům vypočítavců a kupí se výhružky únosců a vyděračů, najde na internetu renomovanou bezpečnostní agenturu, které se svěří do péče. Protože ale všichni vědí, kdo Jana je a jak vypadá, a hlavně detailně znají stav jejího konta, nebere majitel bezpečnostní agentury Stuart Maclachlan tento případ na lehkou váhu.

Osobně se rozhodne angažovat a spolu se svými nejlepšími agenty vyrazí za novou klientkou. Rozčarování z prvního setkání je oboustranné. Ona čekala tichého hlídacího psa a ne arogantního dvoumetrového obra, co jí všechno zakazuje. On byl připraven na spolupracující klientku a ne zmalovanou puberťačku, kterou obklopuje houf příživníků.

Jak se oba postupem času přizpůsobují jeden druhému, mění se nejen jejich vnímání toho druhého, ale hlavně Jana. S dvoumetrovým obrem za zády nachází pevnou půdu pod nohama. Pomalu klíčící sebevědomí mění její vzhled vyzývavé luxusní holky na jednu noc v elegantní krásku, která se přestává stydět za své tělo. Proměna se ale vůbec nelíbí jednomu z Janiných nápadníků. Jeho vztek vyvrcholí a Janu napadne v ložnici. Tam ji najde Stuart - zbitou a zkrvavenou.

Hon za agresorem nechá na svých podřízených a odváží zlomenou dívku do soukromého letoviska k moři, kde léčí nejen její sebevědomí, ale i svůdné tělo.

Sdílet 0

Nakladatel
Mediaplex
jazyk
čeština
Počet stran
184
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 25 hodnocení čtenářů

15× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Četla jsem všechny knihy autorky a jsou skvělé. Nemohla jsem se od toho odtrhnout.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720608

  • 3 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Nemam rada ked sa ( teda aspon podla mna ) lisi anotacia od knihy. Troska pre mna zavadzajuce, za dalsie mam pocit, ze niekedy sa autorka prilis inspirovala inymi knihami aj ked mozno nechtiac. A spravanie hrdinky niekedy az prilis hlupe na 26 rocnu zenu, hrdina trpezlivy, sladky a co ja viem co no zelene oci su moja slabost takze pohoda. Niekedy som sa vyslovene nudila pri citani inokedy som len neveriacky krutila hlavou a strasne mi chybal epilog a zakoncenie vsetkeho. Inak namet fajn len prosto nieco tomu chybalo

    E-kniha, Mediaplex, 2021,

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Při čtení této knihy jsem měla pocit, že se už autorka naprosto jazykově vyčerpala a že se tu sérii snaží jen nějak dorazit do konce. Přitom druhý a třetí díl série se mi moc líbil. Ty příběhy byly něco úplně jiného, takže člověk přešel i ty přeslazené pasáže (jak mám romantiku ráda, tady jsem místy obracela oči v sloup). Jenže v posledním díle je vidět, že autorka nedokáže obměnit styl, kterým píše, způsob myšlení a vyjadřování hlavních hrdinů, fráze se opakují pořád dokola.... Kdyby tu knihu člověk četl samostatně, aniž by znal předchozí díly, tak by byl dojem asi lepší, ale jakmile berete do ruky už čtvrtou knihu v řadě a čtete dokola pořád totéž, tak to přestane bavit. Myslím, že tady se pozná skutečně dobrý spisovatel, protože dokáže krom nové zápletky, která tu určitě byla, vytvořit i různé charaktery a dát knize úplně jinou atmosféru, vyjadřovat se v jiných obratech, aniž by se opakoval. A to se tady nepovedlo. Jinak ten formát, ve kterém je kniha vytištěná, je skutečně příšerný. Malé písmo, takže večer se to opravdu špatně čte a to nemám oční vadu. Text jde až do švu, že knihu musíte silou rozevírat oběma rukama.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720608

  • 3 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě průměr, nic k čemu bych se vrátila.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720608

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora