Terapeutka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Znepokojivě ostrý vhled do nejtemnějších koutů nás samých, do našich rodin a našich vztahů Psycholožka Sara si nedávno otevřela soukromou praxi a s manželem, architektem Sigurdem, opravuje starý zděděný dům. Rekonstrukce se však kvůli nedostatku času i peněz vleče. Jednoho dne Sigurd vyrazí s kamarády na chatu. V pátek brzy ráno se doma se Sarou… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Znepokojivě ostrý vhled do nejtemnějších koutů nás samých, do našich rodin a našich vztahů

Psycholožka Sara si nedávno otevřela soukromou praxi a s manželem, architektem Sigurdem, opravuje starý zděděný dům. Rekonstrukce se však kvůli nedostatku času i peněz vleče. Jednoho dne Sigurd vyrazí s kamarády na chatu. V pátek brzy ráno se doma se Sarou rozloučí a dopoledne jí nechá v hlasové schránce vzkaz, že v pořádku dorazil na místo. Večer ale Saře volají manželovi kamarádi a vyzvídají, kam se Sigurd poděl. Na chatě se ho prý nedočkali.

Co se stalo a kdo z nich lže? V neútulném domě, kde nyní Sara zůstává úplně sama, se začínají dít podivné věci a Saře se zdá, že ji klame i vlastní paměť. Postupně zjišťuje, že svého muže vůbec neznala.

 –––

Výjimečně dobře napsaný psychologický thriller, který u mně navozuje atmosféru plíživého napětí — jak si tento žánr žádá.

— Kapprakt.se

 Terapeutka je jako skvěle promyšlená skládanka, v níž musí zapadnout na místo i úplně poslední dílek, aby se vyjevil celkový obraz. Rozuzlení příjemně překvapí. Nesmírně poutavé čtení.

— Verdens Gang

Prostřednictvím líčení Sářiných rodinných vztahů Helene Floodová prozkoumává zásadní témata morálky a etiky: vztah mezi potřebami jednotlivce a kolektivu, právo na život i otázku, kdo o bytí a nebytí může rozhodovat — pokud vůbec někdo.
 NRK

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Eliška Sochorová registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Příběh mne nenadchl. Byla to spíš taková nudná rozvleklá záležitost. Absolutně chybělo jakékoliv napětí. Povím to tak, abyste pochopili všichni - pokud se musíte přemlouvat, abyste se ke knížce (a ještě s detektivní zápletkou) vrátili a četli dál, není to dobře ani trochu. Dočetla jsem cca po měsíci, mezitím jsem přečetla další dvě knihy. Závěr byl vykonstruovaný - během děje k němu nevedlo žádné vodítko, až pár stran před koncem jasné navedení čtenáře na cestu. Skoky do minulosti byly absolutně zbytečné a nudné. Přistihla jsem se několikrát, že přeskakuji. Bohužel.

    Přečíst více
  • Anna registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knizka je poutavě napsána a az do konce jsem vlastne ani netusila jak to dopadne

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda