Třetí dcera

Autor Leandra Sold

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Penterie byla kdysi mocnou říší, která padla s posledním velkým králem. Na jejích troskách lidé vybudovali nová města a království.V jednom z nich žije i princ Marco, který se nechce stát králem, byť k tomu byl předurčen.Jeho mladší bratr touží být hrdinou, ale zatím k tomu neměl příležitost.Sousední zemi by ráda vládla bojovná… Přejít na celý popis

Výhodné balíčky ještě výhodnější | Nyní i e-knihy a audioknihy! Výhodné balíčky jsou pro všechny velké čtenáře, co si to umí spočítat! Nyní i na e-knihy a audioknihy! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Penterie byla kdysi mocnou říší, která padla s posledním velkým králem. Na jejích troskách lidé vybudovali nová města a království.
V jednom z nich žije i princ Marco, který se nechce stát králem, byť k tomu byl předurčen.
Jeho mladší bratr touží být hrdinou, ale zatím k tomu neměl příležitost.
Sousední zemi by ráda vládla bojovná Alessandra. O králi po svém boku však nechce ani slyšet.
Její starší sestra je zaslíbena chrámu a je rozhodnuta udělat cokoli proto, aby osudu kněžky unikla.
A prostřední Bianka dokáže víc než zdobit královský dvůr. Jenže to nikdo nevidí.
Ani jeden z nich netuší, že dávný nepřítel se chystá jejich malicherné starosti obrátit v prach a ukrást jim to nejcennější, co mají – domov.

Rubínové doly a Šeptavý les skrývají tajemství, která mohou zlovolné plány nepřítele překazit. Přesto bude záchrana Penterie vyžadovat oběti.

Dobrodružná fantasy s kapkou romantiky o tom, že se temnota skrývá v každém z nás a nikdy nevíte, kdy se prodere na povrch.

Sdílet 0

Nakladatel
Canc
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Matri registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Samozrejme, že novinka od Leandry Sold mi nemohla uniknúť!! Od knihu Přáni! je autorka mojou srdcovou a automaticky siaham po jej knihách (čomu samozrejme dopomáhajú aj tie top úžasné krásne obálky ). Tentokrát ma čakal krásny doslova rozprávkový príbeh o troch sestrách, mágii, dvoch princoch, sliepke (!) a dokonca som dodala aj draka Musím v úvode povedať (neviem teda či to bol autorkin zámer, alebo nie), ale hlavná postava Alessandra mi akosi moc evokovala princeznú Fantagiro - predsa len obľúbené modro-oranžové šaty, najmladšia z troch sestier, večná rebelka, učí sa bojovať atď (nespomeniem všetko lebo spoiler!)... no i tak... naozaj ma bavila! Najmä dynamika jej vzťahu s Marcom, ich počiatočná nenávisť, tajnosti, príťažlivosť❤️‍ Pre mňa určite najsilnejšia stránka knihy! Samotný príbeh plynul krásne pozvoľne, niekdy možno až moc rýchlo, ale zas žiadna zbytočná omáčka! Niečo by som kľudne rozpísala aj viac, nakoľko zápletka potom vyzvela trošku plytko a aj záverečné rozuzlenie prišlo možno až moc rýchlo a zdanlivo ľahko Asi by sa našlo viac výhrad, ale nebudem sa tým zaoberať. Asi som čo sa týka autorky zaujatá a neviem to hodnotiť prehnane kriticky Nie je to u mňa síce na plný počet, ale lepšie 4⭐/5⭐ určite! "Já žárlil na muže, který tě líbal na chodbě hostince,“ přiznal. „Cože?“ zatvářila se nechápavě. „V tom hostinci jsi mě přece líbal ty.“ Skoro neznatelně přikývl. „Právě, ale tys nešeptala moje jméno. A nevolala jsi ho ani v horách. Chtěla jsi jenom Mathea.“ Jak on toho chlapa nesnášel. A jak mu záviděl. Snad tisíckrát už proklel ten hloupý nápad se jím stát.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 240 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora