Trny v čase

Autor Jan Tomeš

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dvacetiletá Karolína studuje filozofii a zdávají se jí podivné sny. Kdyby se jí nerozbil počítač a nebyla zoufalá, tomu cizímu klukovi, co ji oslovil v kavárně, by nikdy nenapsala. Tomáš: floutek, co se jen vychloubá! To známe. Jenže je to právě Tomáš, kdo Karolínu bez předsudků a rychlých závěrů vyslechne. Karolína totiž také pátrá po tom, kdo… Přejít na celý popis

Sběratelský balíček Darcy Coates za zvýhodněnou cenu! Balíček prvních tří knih ze série Strašidelné domy nyní za zvýhodněnou cenu 1199 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvacetiletá Karolína studuje filozofii a zdávají se jí podivné sny. Kdyby se jí nerozbil počítač a nebyla zoufalá, tomu cizímu klukovi, co ji oslovil v kavárně, by nikdy nenapsala. Tomáš: floutek, co se jen vychloubá! To známe. Jenže je to právě Tomáš, kdo Karolínu bez předsudků a rychlých závěrů vyslechne. Karolína totiž také pátrá po tom, kdo vlastně byla její máma a kam zmizela. A tak se tihle dva vydávají na dobrodružnou cestu po Evropě i filozofických směrech a přehodnocují svá životní stanoviska. Jakou roli v našem životě hraje náhoda? Bere vesmír v potaz naše přání?

O Trny v čase by měli zavadit především ti, kdo se v dětství s chutí ztratili v Sofiině světě a záhady je nepřestaly lákat ani v dospělém věku. Jan Tomeš přichystal literární výlet po myšlenkových proudech a také ukázal, že mileniálové nemají v hlavě jen avokádo.

 

Jan Tomeš (1986) pochází z Lomnice nad Popelkou. Studium bohemistiky a obecné lingvistiky na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy nedokončil, ale prostředí této školy si zamiloval natolik, že si jednu filozofku vzal za ženu a z druhé udělal hlavní hrdinku své prvotiny.
 

Sdílet 0

Nakladatel
Paseka
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 135 Kč Nápověda