Trochu jiné mámy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Hovory o mateřství navzdory zdravotnímu hendikepu. Sedm příběhů, sedm rozhovorů, sedm tváří. Nakolik je postižení nebo nemoc skutečnou překážkou plnohodnotného mateřství? S čím vším je třeba počítat, když se hendikepovaná žena rozhodne mít dítě? Autorka formou rozhovorů s hendikepovanými ženami a jejich muži zkoumá vztah mezi hendikepem a… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Maxton Hall Vstupte do Maxton Hall, prestižní anglické školy a poznejte knižní předlohu k seriálovému hitu z Prime Video. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hovory o mateřství navzdory zdravotnímu hendikepu.

Sedm příběhů, sedm rozhovorů, sedm tváří.

Nakolik je postižení nebo nemoc skutečnou překážkou plnohodnotného mateřství? S čím vším je třeba počítat, když se hendikepovaná žena rozhodne mít dítě?

Autorka formou rozhovorů s hendikepovanými ženami a jejich muži zkoumá vztah mezi hendikepem a mateřstvím. Zaměřuje se na okamžik rozhodnutí se pro mateřství a na změnu, kterou narození dítěte do života obou partnerů přináší. Všímá si také, jak se mateřstvím proměňuje vnímání vlastního zdravotního omezení. Knihu doprovázejí fotografie Věry Koubové.

Petra Maťová (nar. 1976) studovala filosofii v Praze a v Tübingenu. Pracovala jako editorka a překladatelka ve Filosofickém ústavu Akademie věd České republiky a na volné noze. Má osobní zkušenost s roztroušenou sklerózou a depresí. V roce 2010 se jí narodila dcera Tereza. S ní a s manželem žije v současné době ve Vídni.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Terezie Skalická registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Na pultech knihu snadno přehlédnete, je nenápadná a nedoprovázela ji žádná masivní reklama. Ostatně jako jiné podobné knížky. Rozhovory se ženami o věcech mateřských i jiných, o věcech podstatných i banálních a o tom, že tyto dvě kategorie se vlastně prolínají. Je škoda, že takové zajímavé knížky většinou uniknou většímu zájmu čtenářů.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda