Umění žít pozitivně E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Šest jednoduchých zásad, které vám změní život   Chcete-li mít úžasný život, být úspěšní a šťastní, nemusíte se stát někým jiným. Stačí zjistit, co vás těší a v čem vynikáte, a pak to dělat častěji!   Kniha „Umění žít pozitivně“ je nabitá radami, příběhy ze života, citáty, laskavým humorem i zásadními otázkami, které vás… Přejít na celý popis

Děkujeme všem čtenářům skvělou audioknihou ZDARMA Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Šest jednoduchých zásad, které vám změní život
 
Chcete-li mít úžasný život, být úspěšní a šťastní, nemusíte se stát někým jiným. Stačí zjistit, co vás těší a v čem vynikáte, a pak to dělat častěji!
 
Kniha „Umění žít pozitivně“ je nabitá radami, příběhy ze života, citáty, laskavým humorem i zásadními otázkami, které vás přimějí zamyslet se nad vaší prací, vztahy a životem.
 
Objevíte své silné stránky, naučíte se, jak naplno využívat své schopnosti, zjistíte, kterým směrem byste se měli posunout, a uděláte první kroky ke své úžasné budoucnosti.
 
Přečtěte si tuto knihu.
Držte se rad, které v ní najdete.
Pozitivní výsledek pocítíte ve všem, co děláte.
Šest jednoduchých zásad, které vám změní život.
 

Sdílet 0

Nakladatel
Alferia
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2018
  • Jitka Ježková Jitka Ježková

    Kniha je plná příběhů autorů i lidí ze života, pokládá nám zásadní otázky, nad nimiž bychom se měli pořádně zamyslet. Nalezneme zde řadu skvělých citátů. Knihu pochopí i lajk, není psaná nijak zvlášť odborně, že byste něčemu neporozuměli. Je plná moudrosti i humoru.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 212 Kč Nápověda