Český pravopis expres
Český pravopis expres - Vlasta Gazdíková Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Podezřelý

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Podezřelý

Publikace Český pravopis expres je určena nejen žákům 2. stupně ZŠ, studentům středních škol, jejich učitelům a rodičům, ale i široké veřejnosti. Každý z nás se občas dostává do situace, kdy si neví rady s nějakým obtížným pravopisným jevem. A právě tato kniha přináší shrnutí všech základních pravopisných pravidel, v nichž si každý může najít to… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace Český pravopis expres je určena nejen žákům 2. stupně ZŠ, studentům středních škol, jejich učitelům a rodičům, ale i široké veřejnosti. Každý z nás se občas dostává do situace, kdy si neví rady s nějakým obtížným pravopisným jevem. A právě tato kniha přináší shrnutí všech základních pravopisných pravidel, v nichž si každý může najít to své. Cvičebnice je rozdělena do 15 kapitol. Každá se věnuje vysvětlení určitého pravopisného jevu, uvedení příkladů a upozornění na některé zvláštnosti a záludnosti. Potom následuje množství různých cvičení, jejichž správné řešení si můžete ověřit v klíči, který se nachází na konci knihy. Do publikace je vložena také část s názvem Pravopisná pravidla hrou, kterou tvoří celkem 14 úkolů vycházejících opět ze všech probíraných pravidel. Cvičebnice zahrnuje následující témata: - vyjmenovaná slova - psaní ú/ů - psaní různých souhláskových skupin - psaní bě/bje, vě/vje, pě, mě/mně - psaní předpon s-/se-, z-/ze-, vz- - psaní předložek s, se, z, ze - psaní velkých písmen - psaní i/y v koncovkách podstatných a přídavných jmen, zájmen, sloves - psaní čárky ve větách - psaní řeči přímé Publikace je vhodná také k přípravě na přijímací zkoušky.

Sdílet 0

Nakladatel
Edika
Rozměr
172 x 227 x 16
datum dotisku
30.03.2020
ean
9788026609902
Počet stran
192
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.08.2016
isbn
978-80-266-0990-2

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Zdeňka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Publikace se mi velmi líbí, nabízí přehled různých důležitých pravopisných jevů a jejich procvičování.

    Přečíst více
  • Terezie Skalická registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Publikace vůbec není špatná, nabízí shrnutí všech pravopisných jevů a navíc přidává procvičovací cvičení. Pozitivně hodnotím to, že zde najdete všechny důležité jevy, takže nemusíte hledat mezi mnoha sešitky a vybírat, co zrovna potřebujete. Samozřejmě tím trochu trpí rozsah - jednotlivá pravopisná témata nejsou procvičena skutečně ho hloubky. Ale jako celek je to dobré, doporučuji především žákům druhého stupně ZŠ.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora