Darkness Falls
Darkness Falls - Robert Bryndza Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Podezřelý

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Podezřelý

Kate Marshall's investigation into a journalist's disappearance sends her down an unexpectedly twisted path in a riveting thriller by the author of Shadow Sands.Kate Marshall's fledgling PI agency takes off when she and her partner, Tristan Harper, are hired for their first big case. It's a cold one. Twelve years before, journalist Joanna Duncan… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+1)

Děkujeme všem čtenářům skvělou audioknihou ZDARMA Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kate Marshall's investigation into a journalist's disappearance sends her down an unexpectedly twisted path in a riveting thriller by the author of Shadow Sands.

Kate Marshall's fledgling PI agency takes off when she and her partner, Tristan Harper, are hired for their first big case. It's a cold one. Twelve years before, journalist Joanna Duncan disappeared after exposing a political scandal. Most people have moved on. Joanna's mother refuses to let go.

When Kate and Tristan gain access to the original case files, they revisit the same suspects and follow the same leads--but not to the same dead ends. Among Joanna's personal effects, Kate discovers the names of two young men who also vanished without a trace.

As she connects the last days of three missing persons, Kate realizes that Joanna may have been onto something far more sinister than anyone first believed: the identity of a serial killer hiding in plain sight. The closer Kate comes to finding him, the darker it's going to get.

Sdílet 0

Nakladatel
Little, Brown and Company
Vydání
1
isbn
978-0-7515-7280-3
Počet stran
368
datum vydání
1.12.2021
ean
9780751572803
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina
  • Jana Palkovská Jana Palkovská

    Propast smrti pro mě byla prvním setkáním s Robertem Bryndzou a hned na úvod musím říct, že mě rozhodně nezklamal. Je vidět, že autor zkrátka ví, jak čtenáře okamžitě vtáhnout do děje a díky příjemnému stylu psaní je kniha velice čtivou záležitostí.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 106 hodnocení čtenářů

90× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Rosvita Hanušová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tento autor je prostě vynikající - Robert Bryndza opět nezklamal. Soukromá detektivní kancelář ve spolupráci s policií vyšetří starou vraždu novinářky. Velmi čtivá kniha plná zvratů.

    Přečíst více
  • Jana Bártová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jako všechno Robertovy bestovky, jsem i tuto přelouskala jedním dechem. Robert prostě nepřestává bavit :-) . Jediné mínus jeho knih je, že nevychází každý měsíc nová - v tom se se mnou určitě shodnou všichni jeho fanoušci. Takže díky moc Roberte, za skvěle prožité chvíle s Tvými hrdinkami a určitě pokračuj ve své tvorbě!!!

    Přečíst více
  • Pavel Černý registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jako vždy skvělá kniha od Roberta Bryndzy. Ten prostě nikdy nezklame.

    Přečíst více
  • Lenka Kurťáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jako vždy přečteno jedním dechem. Za mne - Robert Bryndza umí skvěle vystavět příběh se zápletkou a různými překvapivými zvraty Miluji jeho detektivky

    Přečíst více
  • Lucie Hudcová registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Nedočtené.Pan Bryndza má super knížky ale tohle mně vůbec nebavilo.Príběhy kde vyšetřuje detektiv šéfinspektor Erika Fosterová jsou super. Kate Marshallové a Tristana.My moc nesedi ale je to zatim jenom v tehle knižce.Hodně špatně se to čte.Bohužel jsem jí nedočetla.Teda tady t knizka mi vubec nesedla.Uz od začatku.Cetla jsem mhla nad shadow Sand kde je Kate a ta byla třeba super.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora