Maestra
Maestra - L. S. Hiltonová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Judith je slušné děvče. Pracuje přece v uznávané aukční síni, s nikým nechodí, na večírky ji neužije. A když přijde o práci, protože odhalí podvod s obrazem, zdá se, že odstrkovaná hodná holka ke štěstí tentokrát nepřišla. Jenže věci nejsou vždycky takové, jaké se zdají. A Judith není odevzdaná tichá květinka. Je to cílevědomá žena, kterou není… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Judith je slušné děvče. Pracuje přece v uznávané aukční síni, s nikým nechodí, na večírky ji neužije. A když přijde o práci, protože odhalí podvod s obrazem, zdá se, že odstrkovaná hodná holka ke štěstí tentokrát nepřišla. Jenže věci nejsou vždycky takové, jaké se zdají. A Judith není odevzdaná tichá květinka. Je to cílevědomá žena, kterou není radno podceňovat, a velmi dobře placená společnice na úrovni, která s klientem odjede na Francouzskou riviéru. Tím ovšem všechno teprve začíná.Drsný thriller ze světa aukčních sítí, vysokých peněz a neomalených praktik si podmanil nakladatele v téměř 30 zemích světa a vyšvihl se hned po vydání na nejprestižnější žebříček The New York Times.

Sdílet 0

série
Maestra 1. díl z 3
Další ze série
1. Maestra
2. Domina
3. Ultima
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
erotika vulgarismy
Nakladatel
Ikar
Rozměr
155 x 234 x 27
datum dotisku
1.11.2016
ean
9788024932248
Počet stran
304
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
14.10.2016
isbn
978-80-249-3224-8

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.8 z 5 29 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Anonym registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Kniha je lehce napsaná, čte se snadno a svižně. Žádné dlouhé popisy tam nenajdete, spíše akci, sem tam trocha retrospektivy a nahlédnutí do zajímavé práce s uměním. Co však mohu vyzdvihnout, tak to, jak autorka skrze hrdinku popsala chladnokrevně vykalkulovanou erotiku, stejně jako vraždy bez náznaku nějaké emoce - to totiž bylo asi jediné, co mohlo možná trochu šokovat (jak sliboval text na obálce knihy).

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Velké zklamání. Děj je téměř o ničem, je až úsměvné, že by hrdince měly její činy tak snadno projít. Jediné, co je věrohodné, jsou nekonečné popisy luxusního prostředí, zboží atp. Hrdinka působí velmi povrchně a stejný dojem mám z celé knihy včetně pokusů o šokující erotické scény... Mám ve zvyku knihy dočítat, ale tahle za to opravdu nestála.

    Přečíst více
  • Alena registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Tohle byla skutečně nesmírná blbost,hvězdička za obálku

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Radši se za ty peníze dobře najezte a tohle nekupujte. Povrchní, nudná story o bohatých, kde se lidé hodnotí podle značky oblečení.

    Přečíst více
  • Petra Kluzáková registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Četlo se rychle a dobře, ale nad obsahem knihy jsem často musela kroutit hlavou. Kniha měla šokovat a to splnila, byla jsem šokovaná, že jde o bestseller.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda