Školní pohybovník

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Tato publikace je praktickým průvodcem aplikování zdravotní tělesné výchovy do praxe na základních školách. Současná doba moderních technologií potlačuje zájem dětí o pohyb. Cílem publikace je nabídnout cvičení z oblasti zdravotní tělesné výchovy a zařadit jej do výuky. Každý cvik je detailně popsán a zdokumentován fotografiemi. Kromě cviků zde… Přejít na celý popis

Colleen Hooverová, Tarryn Fisher: Nikdy, nikdy Novinka od hvězdných Colleen Hooverové a Tarryn Fisherová nadchne nejen všechny jejich fanoušky, ale i milovníky romancí s mysteriózním nádechem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tato publikace je praktickým průvodcem aplikování zdravotní tělesné výchovy do praxe na základních školách. Současná doba moderních technologií potlačuje zájem dětí o pohyb. Cílem publikace je nabídnout cvičení z oblasti zdravotní tělesné výchovy a zařadit jej do výuky. Každý cvik je detailně popsán a zdokumentován fotografiemi. Kromě cviků zde najdete také nácvik dechových cvičení a zásobník uvolňovacích a protahovacích cviků. 

Publikaci mohou využít nejen učitelé základní školy bez ohledu na jejich aprobaci, ale i rodiče a vedoucí volnočasových aktivit. Proč bychom měli u dětí více apelovat na zájem o pohyb? Především z důvodu prevence bolestí a zranění pohybového aparátu, vytvoření si zdravých životních návyků, ale také pro příznivou psychickou kondici, kterou pohyb udržuje, a v neposlední řadě také pro utužování kolektivu vrstevníků, který může pohyb stmelovat. U dětí mladšího školního věku je nutné prohlubovat a upevňovat návyky zdravého pohybu. Mnohé návyky má každé dítě osvojené z prostředí domova a z mateřské školy, avšak s příchodem na základní školu se režim a pohyb dítěte výrazně mění a převažuje dlouhodobý sed ve školní lavici.

Autorka Martina Souralová je vystudovaný pedagog v oboru výchova ke zdraví. Několik let se věnuje mladým sportovcům jako trenérka krasobruslení. Založila vlastní pohybový program „Gram pohybu“, který se zaměřuje na rozvoj pohybové gramotnosti. V rámci programu realizuje rozmanité pohybové lekce pro děti i dospělé, školí žáky i pedagogy na základních a v mateřských školách a také se věnuje vlastním seminářům s tematikou pohybu a pohybového aparátu, které jsou určeny pro širokou veřejnost i uzavřené skupiny. Velká část textu je zpracována na základě vlastních letitých zkušeností autorky z práce s dětmi v oblasti pohybu na různých úrovních.

Sdílet 0

Nakladatel
Infra
jazyk
čeština
Počet stran
96
isbn
978-80-86666-93-8
Vazba
měkká vazba
ean
9788086666938

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda