Slávistický Halftime 2/2024

Kniha

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Na co se můžete v novém vydání těšit? Christos Zafeiris od sebe hodně žádá, ještě víc se od něj čeká. Společně projdeme jeho klikatou životní cestu. Navštívíme slavnou barcelonskou La Masii i akademie Chelsea a Leicesteru. Pobavíme se o ambicích, tlaku i touze bavit sebe i fanoušky. Do autoservisu v norském Oslu zavoláme jeho tatínkovi, který… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na co se můžete v novém vydání těšit? Christos Zafeiris od sebe hodně žádá, ještě víc se od něj čeká. Společně projdeme jeho klikatou životní cestu. Navštívíme slavnou barcelonskou La Masii i akademie Chelsea a Leicesteru. Pobavíme se o ambicích, tlaku i touze bavit sebe i fanoušky. Do autoservisu v norském Oslu zavoláme jeho tatínkovi, který zlatého chlapce nasvítí z jiného úhlu.

Vrátíme se v čase o 60 let nazpět. Proč? Abychom pochopili zásadní způsob, kterým Odbor přátel ovlivnil existenci a chod Slavie.

Jana Kolářová pohovoří, jak s manželem Ondřejem zvládají roli rodičů a zda se jí stýská po molech, která znamenala svět.

Přineseme i detailní profil nového asistenta Jindřicha Trpišovského, dcera Františka Pláničky v emotivní zpovědi přiblíží nejen boj legendárního brankáře s totalitními režimy.

Ať se nový HALFTIME líbí!

Sdílet 0

Nakladatel
SK Slavia Praha
ean
9772695155006
datum vydání
21.11.2022
isbn
9772695155006

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda