The Cruel Prince

Autor Jeremy Black

The Cruel Prince - Jeremy Black Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Podezřelý

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 349 Kč

Podezřelý

"A dark jewel of a book . . . intoxicating" – Leigh Bardugo, #1 New York Times bestselling author of Six of Crows Of course I want to be like them. They're beautiful as blades forged in some divine fire. They will live forever. And Cardan is even more beautiful than the rest. I hate him more than all the others. I hate him so much that sometimes… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+1)

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

"A dark jewel of a book . . . intoxicating" – Leigh Bardugo, #1 New York Times bestselling author of Six of Crows Of course I want to be like them. They're beautiful as blades forged in some divine fire. They will live forever. And Cardan is even more beautiful than the rest. I hate him more than all the others. I hate him so much that sometimes when I look at him, I can hardly breathe. One terrible morning, Jude and her sisters see their parents murdered in front of them. The terrifying assassin abducts all three girls to the world of Faerie, where Jude is installed in the royal court but mocked and tormented by the Faerie royalty for being mortal. As Jude grows older, she realises that she will need to take part in the dangerous deceptions of the fey to ever truly belong. But the stairway to power is fraught with shadows and betrayal. And looming over all is the infuriating, arrogant and charismatic Prince Cardan . . . Dramatic and thrilling fantasy blends seamlessly with enthralling storytelling to create a fully realised and seductive world, brimful of magic and romance.

Sdílet 0

Nakladatel
Hot Key Books
datum vydání
1.01.2017
ean
9781471406454
Počet stran
384
jazyk
angličtina
Vazba
měkká vazba
isbn
978-1-4714-0645-4

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 303 hodnocení čtenářů

180× 5 hvězdiček 89× 4 hvězdičky 28× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Nina Obšilová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem četla začátkem roku v angličtině a byla jsem opravdu mile překvapená. Děj mě natolik pohltil a bavil, že jsem knihu přečetla za jedno odpoledne a nemohu se dočkat druhého dílu. Za mě jedna z nejlepších knih, které jsem letos přečetla. Děj je napínavý, se zvrtaty, které jsem nečekala, s postavami, které překvapí a každá má své tajemství a má co ztratit. Není to procházka kouzelným lesem s vílami z pohádek na dobrou noc. ;) Rozhodně doporučuji!

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem přečetla za dva dny a nemůžu se dočkat pokračování. Je to čtivá fantasy knížka na které je vidět, že autorka má spoustu nápadů a vy dychtivě čekáte co se stane. Podle mě je to jedna z nejlepších fantasy/young adult knížek, které jsem kdy četla. Je kvalitou a čtivostí na stejné úrovni jako Skleněný trůn nebo Dvůr trnů a růží. Hrozně doporučuji.

    Přečíst více
  • Majky :) registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Abych pravdu řekla moje úplně 1. kniha kterou jsem četla dobrovolně a ta, která může za to, že jsem závislá na knihách :). Doopravdy děj, postavy, celý ten příběh jsem si doopravdy zamilovala a vílý svět jsem poznala úplně v nových barvách. Nemohu tomu dát víc než plný počet hodnocení. Ta kniha je doopravdy ráj a prokletí zároveň.

    Přečíst více
  • Šárka Škuthanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Miluju

    Přečíst více
  • Maya Thompson registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tuto knížku jsem dostala k narozeninám a hnedka se mi zamlouvala její obálka. Hlavní hrdinku, Jude, jsem si hnedka oblíbila. Čím déle jsem četla, tím napínavější to bylo. Jakmile jsem dočetla tuto knížku, musela jsem si ihned koupit druhý díl této triologie. Doporučuji pro čtenáře, kteří mají rádi fantasy a enemies to lovers!

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora