• Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Temnota, neblahé tušení, ledový pot. Stojím v hájemství obyčejnosti a nutím se udělat ten osudový krok dopředu. Přede mnou je velká, železná brána a za ní bohatství a lesk. Jaké hrůzy jsou schované za zdmi tohoto domu? Co se v rodině Winchesterových pokazilo? Proč se na mě ten zahradník tak divně šklebí a co má za lubem ta služka, která je schopná všeho? Dřív než se dáte do čtení, položte sami sobě tyto otázky a pečlivě si rozmyslete, jestli vám to stojí za to. Neříkejte, že jsem vás nevaroval.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 115 hodnocení čtenářů

91× 5 hvězdiček 18× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.3 z 5

  • Petra Bencová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pokud milujete psychothrillery, musíte si přečíst Pomocnici. Napětí je dávkováno zvolna, až postupně vyvrcholí v neuvěřitelný zlom. Nic není předem dané a každý řádek postupně rozkrývá celý příběh. Po přečtení jsem knihu zavírala s údivem v očích. Prostě wau. S klidným svědomím doporučuji a zaručuji, že ji jen tak neodložíte.

    Přečíst více
  • Marika Vyšohlídová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jedním slovem wow. Naprosto vás to pohltí od prvních stránek. Téměř na každé stránce je nějaké napětí a pořád se tam něco děje...a vy si říkáte: tak co se to tam sakris děje ? Jak knihu začnete číst, už ji neodložíte. Pět hvězdiček zaslouženě.

    Přečíst více
  • piskotjanicka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Tato kniha mě celkem překvapila. Prolog vypadá lákavě, ale začátek je takový lehký průměr nic děsivého, ale pak když je příběh vyprávěn z pohledu jiné postavy tak příběh nabere úplně jiné obrátky a vše dává pak smysl. Rozuzlení pro mě dost nečekané a tedy zbytek jsem pak zhltla. Nooo jeto tedy něco… Jsem ráda, že jsem si knihu pořídila.

    Přečíst více
  • Pavel Černý registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Když jsem začal tuhle knihu číst, říkal jsem si, že nechápu jak může být takový hit, když prvních asi sto stran je jenom o tom, že nějaká ženská uklízí nějaké snobské sídlo a stará se o jejich rozmazleného spratka. To se ovšem změnilo s druhou částí knihy a pohledem na tutéž situaci, ale očima oné snobské paničky. A v té chvíli mi spadla brada a už jsem knihu neodložil. Mimochodem spadlou bradu mám stále, i teď když píšu tuhle recenzi. Úžasná kniha, která vás svými zvraty vystřelí z bot.

    Přečíst více
  • Pudi registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Tyy jo, musím říct, tahle kniha bolí. Ne že by byla špatně napsaná - to vůbec - ale přijde mi taková kontroverzní. Pokud jste člověk jako já, který nemá pevně určenou morálku a co je "dobré" a "špatné", tak budete dost zmatení. Ale jinak bych řekla, že většina lidí si prostě oblíbí jednu z hlavních postav a na tu nedá dopustit. První půlka mě až tak nebavila, ale po slíbeném zvratu jsem byla celá žhavá jak to dopadne. Asi dvakrát jsem to už nevydržela a vyhrkly mi slzy (můj průměr u knihy je buď vůbec nebo tak jednou). Těch zvratů a odhalení tam bylo více, ale hodně jsem jich předvídala. I přes pomalý rozjezd a jistou kontroverzi se mi kniha četla skvěle a asi za tři dny jsem ji měla přečtenou (přičemž jsem četla i třeba v autobuse nebo v noci XD).

    Přečíst více
  • Pavlína registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Za mě velmi povedená kniha. Mám ráda thrillery a jsem ráda, že jsem si knihu pořídila. Než v ději nastal zlom, kdy dojde k vysvětlení, měla jsem nějaké tušení, že to bude jinak. A měla jsem pravdu. Konec byl dost nečekaný a říkám si, wau! Kdo nečetl, vřele doporučuji, nebudete litovat!

    Přečíst více
  • Marcela Paulová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Super čtení. Začněte číst a nemůžete přestat.

    Přečíst více
  • Wendy registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto skvělá knížka! Chytlavý děj a postavy . Za mě budu doporučovat.

    Přečíst více
  • Evik Havlíků registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Poklidný začátek, čtenář zkoumá kde je vlastně ten thriller, pak zvrat a šokující závěr. Poslední kapitola mě dostala. Kniha se mi líbila. Krátké kapitoly, tak příběh hezky plynul, postavy hezky k příběhu sedly.

    Přečíst více
  • Ilca Horáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pomocnice ◽Frida McFadden ◽Přečteno 12.01.2024 ◽Psychologický thriller ◽Počet stran 299 ◽Vydáno roku 2022 Tahle kniha byla pro mě velkým překvapením a i samotný zvrat uvnitř knihy, kdy se příběh obrátil úplně jinak než se předpokládalo✔️ kniha je napsána jednoduše ale zároveň napínavě, takže vás vtáhne rychle do děje a knihu nepustíte z ruky za mě další knižní pecka minulého roku Mille chce znovu nastartovat svou kariéru po době, kdy byla zavřená ve vězení. Dostane se jí šance dělat pomocnici v domácnosti u rodiny Winchesterových, kteří se zdaji na první pohled jako dokonalý pár a rodiče zároveň. Není vše ale jak se na první pohled zdá. A to začne Millie zjišťovat hned po pár prvních dne dnech nové práce. Millie každý den uklízí a stará se o malou dcerku. Bydlí v malém stísněném podkrovním pokojíku. Začne si všímat u manželky Niny divného chování. Proc Nina schválně vyhazuje nádobí z kuchyně na podlahu? Proč se jí neustále zmateně mění nálady a proč zapomíná na to, co Millie přikázala udělat? Začne si i všímat utrápeného manžela a myslí si, že tento muž v rodině trpí a nemůže manželku vystát. Všímá si i svých sympatií vůči manželovi a tak když jednou manželka ztropí scénu a odjede na hotel, jede s ním na muzikál, který koupil manželce a večer skončí na hotelovém pokoji, kde se Millie a manžel spolu pomilují. Jenže od této doby se začnou dít divné zvraty a chování manžela začne ,,vykukovat" na povrch. Copak je i on pomatený? Najednou se Millie ocitá v podkrovním pokojíku zamčena na X hodin bez jídla a bez toalety za trest za to že nechala na zemi válet tři knihy, ale bere to ze začátku jako žert. Co bude následovat pak? Vyjde pravda najevo? Co skrývá v sobě manžel za tajemství? A proč se manželka tak nelogicky chovala? ‼️Jenže Winchesterovi nevědí, kdo Millie doopravdy je a čeho je schopná.‼️ Hodnocení dávám 5/5 ....a doporučuji všem nadšencům napětí ❤️ Četli jste Pomocnici? Jak na Vás působí? Děkuji ❤️

    Přečíst více
  • Strawberry registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    WOW! Není to můj první psychothriller, ale byla to síla. Kniha tě držela zvědavou až do samého konce a samotný konec tě rozhodně ještě více překvapí. Velice doporučuju!!!

    Přečíst více
  • Janca07 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Můj první thriller a určitě ne poslední, akorát se bojím, jestli tato kniha nenasadila laťku až moc vysoko. Děj byl naprosto strhující a napínavý. Vzhledem k nemoci a celodennímu nicnedělání jsem jí přetla za okolo 8 hodin. Nemůžete se od ní absolutně odtrhnout. I těch pět hvězdiček je málo, moc doporučuji!

    Přečíst více
  • Mája registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Myslím si, že jsem celkem náročný čtenář. Knížky, které jsou kolikrát hodnocené jako 10/10 mě nemusí nadchnout a v polovině ji klidně odložím. Tuhle jsem hltala ale takovým způsobem, že jsem ji neodložila a neodtrhla se do té doby, než byla dočtena celá. Za mě naprostá pecka. Míchají se tam všechny emoce. Je to extrémně napínavé, čtivé a nepředvídatelné. Za sebe rozhodně doporučuji!

    Přečíst více
  • Veronika Šarkaňová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Top

    Přečíst více
  • Kateřina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tato kniha je naprostá pecka. Poutavě napsaný příběh, který jsem hltala od první až do úplně poslední stránky. V knize je mnoho zvratů, u kterých jsem pomalu ani nedýchala. Jedna z nejlepších, ne-li nejlepší kniha, co jsem kdy četla.

    Přečíst více
  • Naďa Holečková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Najlepšia kniha za rok 2023. Prečítaná v podstate za jeden večer.

    Přečíst více
  • Klara Zimmermannova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Výborné od začátku až do konce.

    Přečíst více
  • Petra Prokopcová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Napínavá knížka s nečekaným vývojem. Skvěle se čte.

    Přečíst více
  • Andrea Slaná registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Bomba doporučuji. Knížka se četla výborně. Za den přečtena od toho se prostě neodlepíte i kdyby jste chtěli❤️

    Přečíst více
  • Radka Godár registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Přečteno jedním dechem za dva dny

    Přečíst více