Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Verdy registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Dlouhá romantika, plná všeho jak má být. Na to, že má tolik stran se četla úžasně rychle a nemohla jsem ji odložit. Postavu Nika jsem si zamilovala a Viki je potvůrka, ale úžasná. Nejvíc mě bavila první část, kde se ti dva teprve sbližovali, když už došlo na věc, tak jsem čučela s otevřenou pusou. Chvílemi to hraničilo s pornem, ale takovým příjemně vkusným. Skvělá kniha pro dospělé ženské. Je v ní láska, sex, krásnej chlap, šmrncovní holka, kupa problémů, špousta emocí, dramatická zápletka a krásný úžasný konec. Nebýt toho posledního odstavce byla bych nadmíru spokojená, jenže ono má být i nějaké pokračování a to ještě není! Kdy bude? Chci ho :)

    Přečíst více
  • Dana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Spokojenost. Za příjemnou cenu třídílný příběh v jednom. Plný emocí, pocitů, vášně i toho zakázaného chtíče v podobě přidrzlé puberťačky, která je správně na přesdržku. Do toho všeho chlap, který na první pohled působí nepříjemně a chvílemi jsem ho opravdu nemusela. Ale o tomhle je život. Nikdo není dokonalý a tyhle postavy jsou až děsivě reálné. Miluju knihy plné emocí a vnitřních monologů, které mě vtáhnou do mysli hrdiny a tady jich bylo spousta. Čtení jsem si užila a těším se na další díl.

    Přečíst více
  • Adéla Nagyová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tahle kniha byla zajímavá. Akorát má chybu že není na papíru.

    Přečíst více
  • Marie B. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Poutavý příběh. Erotický, romantický i napínavý, jsem spokojená.

    Přečíst více
  • PetraN registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jsem spokojená. Obálka je nádherná, příběh plný emocí, vášně, chtíče, ale i nečekaných zápletek, kdy do poslední chvíle nevíte komu věřit. Postavy prochází milým vývojem a každou stránkou jste vtahováni víc a víc dokud vás úplně nepolapí.

    Přečíst více
  • Gerta registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Je mi to líto,člověk chce podpořit českou autorku a šlápne takto vedle. Myšlenka příběhu možná dobrá,ale to zpracování je strašné. Zbytečně dlouhá, znechutí Vám vanilku i meruňky.

    Přečíst více