Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Eva Urbanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Od autorky moje druhá přečtená kniha. Pro mě to byl opět silný příběh. Něco mezi nebem a zemí. A nejde tady jen o stará tajemství, jde mnohem o víc. Po tragické události, kdy Debora, jedno z dvojčat málem přijde o život a skončí v nemocnici, bojuje o život a snaží se zorientovat ve svém životě, ve své minulosti. Se sestrou Táňou byly celý život jako noc a den. Co jedna milovala, druhá nenáviděla. Po čem druhá toužila, z toho měla druhá strach. Střípky minulosti vyplouvají na povrch ze starých deníků babičky Hermíny. Dozvídáme se kus minulosti o jejich matce Elen, o tátovi Alexovi, o Máje, která je dcerou Debory. Knihu prolíná vyprávění o kouzelnických trikách Alexe, o velké touze, nenaplněné lásce, o zraněních, které bolavá duše vytěsní z hlavy. Chalupa v lesích, kde po několik generací žijí jen ženy. Mužům se tam nedaří. Jako kdyby chalupu a ženy někdo kdysi proklel. Kniha je rozdělená do třech částí, ale ani to nemuselo být, celou knihou se prolíná minulost i přítomnost. Druhá polovina pro mě byl silný zažitek. Není to o tom, že by tam po sobě vrhali kouzly. Je to o souznění s přírodou, o znalosti bylinek, o starých knihách, zaklínání a prolité krvi. Není radno si zahrávat. A také dávejte pozor, co si při zaklínání přejete. Určitě doporučuji.

    Přečíst více
  • Iva registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Četla se dobře, ale na můj vkus příliš mnoho dramatu. Mohlo být věnováno více prostoru tomu obyčejnému životu nebo třeba bylinkářství, léčitelství, výkladu karet.. na tuhle část jsem se těšila.

    Přečíst více
  • Lýdia registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Od Karin 4 PŘEČTENÁ kniha - všechny úžasné , právě dočteno.Doporučuji. A přeji Karin další úžasná témata a hlavně HODNĚ ZDRAVÍ.

    Přečíst více
  • Kateřina Novotná registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Opět velmi poutavě napsaný silný příběh plný napětí, překvapení, ale i hloubky a moudrosti. Děkuji!

    Přečíst více
  • Ruzovka obecna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Nádherná kniha, miluju čarodějky a celé to prostředí, na konci jsem ale zůstala v šoku… Autorka je jedna z mých TOP .

    Přečíst více