Překrásné zápisníky s Malým princem konečně v prodeji!

Překrásné zápisníky s Malým princem konečně v prodeji! - titulní obrázek

Zachyťte své myšlenky a zavzpomínejte na příběh o Malém princi! Představujeme vám kolekci tří zápisníků, které jsou poctou jedné z nejmilovanějších knižních postav. Tento lyrický příběh o chlapci z planetky B612 okouzlil čtenáře po celém světě. A nyní může být inspirací i pro vás.

Zápisník - Malý princ a hvězdná obloha A5 - BESTSELLER NOVINKA

0.0 z 5 hvězdiček

Papírnictví

Lyrický příběh o chlapci žijícím na planetce B612 si zamilovali čtenáři po celém světě. Tato filosofická pohádka od francouzského spisovatele a pilota Antoina de Saint-Exupéryho vyšla v roce 1943 a dočkala se překladu do více...

 

Malý princ a hvězdná oblohaMalý princ a jeho liška a Malý princ a růže - to jsou tři motivy, ze kterých můžete vybírat. Každý z nich má barevnou předsádku s prostorem pro vaše jméno, telefon, e-mail i nálezné v případě ztráty. Pro snadnější orientaci, kde jste v zaznamenávání svých myšlenek naposledy skončili, slouží textilní záložka. 

Zápisníky Malý princ Zápisníky Malý princ

Každý z těchto zápisníků byl vytvořen s láskou a pečlivostí, aby odrazil ducha Malého prince. Tečkovaný vnitřek poskytuje flexibilitu pro vaše nápady, ať už jde o kreslení, psaní nebo plánování. Flexi vazba, měkké desky a nízká hmotnost zajišťují jeho pohodlné nošení na cestách. Navíc díky formátu A5 nezabere příliš místa. Zápisník s Malým princem bude také milým dárkem pro každého fanouška tohoto příběhu. Skvěle bude vypadat i s naší Dobrou záložkou s motivem Malého prince.

Mohlo by vás zajímat

Zápisník - Malý princ a hvězdná obloha A5 - BESTSELLER NOVINKA

0.0 z 5 hvězdiček

Papírnictví

Lyrický příběh o chlapci žijícím na planetce B612 si zamilovali čtenáři po celém světě. Tato filosofická pohádka od francouzského...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Podcasty