Ozvěna krve E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Detektiv Veranda Cruzová vede elitní protidrogový oddíl policie ve Phoenixu a má jediný, těžko splnitelný cíl: zničit nejmocnější zločinecký kartel na světě vedený Hectorem Villalobosem. Jen sama Veranda ví, že její posedlost kartelem má osobní a přísně tajný důvod – až do chvíle, kdy se její dvouletá práce v utajení zhroutí jako domeček… Přejít na celý popis

Black Friday pro nedočkavé BLACK FRIDAY pro nedočkavé právě teď probíhá na našem e-shopu a přináší slevy až 90 % na tisíce produktů! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Detektiv Veranda Cruzová vede elitní protidrogový oddíl policie ve Phoenixu a má jediný, těžko splnitelný cíl: zničit nejmocnější zločinecký kartel na světě vedený Hectorem Villalobosem. Jen sama Veranda ví, že její posedlost kartelem má osobní a přísně tajný důvod – až do chvíle, kdy se její dvouletá práce v utajení zhroutí jako domeček z karet. Ona i její milovaná rodina se ocitnou v hledáčku obávaného drogového bosse Bartola a válka mezi strážci zákona a kartelem rázem získává velmi osobní příchuť. 

Tajná akce v poušti nabírá obrátky a Veranda s novým týmem z oddělení vražd je stále blíž.  Dostat Bartola Villalobose je úkol číslo jedna, ale ani ona dosud netuší, jaké hrozivé tajemství se skrývá v minulosti… Je připravená vykoupit spravedlnost vlastním životem?

Nová série od bestsellerové autorky, bývalé policistky a členky FBI Isabelly Maldonado.

Vychází v překladu Dany Chodilové.

Sdílet

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nová série autorky x nový detektiv – Veranda Cruz. Jak už její jméno napovídá, půjde o zajímavou hlavní hrdinku. Celá série se asi bude odehrávat ve Phoenixu, nemyslím si, že už jsem něco z této oblasti četla. „ Tuto oblast mám spojenou s mým oblíbeným Stmíváním – Kdy se Bella Swanová stěhuje od mámy z Phoenixu v Arizoně, aby bydlela u svého otce ve Forksu. „ Tak mě to hned zaujalo a při čtení jsem si město dokázala vybavit. Minulá série s Ninou mě bavila hodně, takže jsem si nenechala ujít ani tuto a dobře jsem udělala. Nebudu šetřit hvězdičkami, užila jsem si tento první díl, hltala jsem každou stránku, žádné hluché místa jsem neobjevila. Naopak chci víc… Ozvěna krve je kniha plná napětí, překvapivých zvratů a pečlivě vykonstruovaných zápletek. Autorka zde ukazuje svůj talent pro detailní popis a budování atmosféry, což mě okamžitě vtáhlo do děje a drželo celou dobu v napětí až do poslední stránky. Drogový kartel, mafiáni …jooo to je moje. Silná hlavní hrdinka, která si jde za svým, moc se těším, co nám Veranda předvede v dalších dílech. Na Goodreads už jsem koukala a vyskočily na mě další dva díly. Tak snad budou brzo přeloženy i u nás. Pro milovníky detektivek jak stvořená, určitě s touto sérií nešlápnete vedle. Doporučuji.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda