Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 18 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Lucie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem dostala na narozeniny a hned jsem ji přečetla super :)

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha vychází z Kurandery, ale je to příběh evropanky, která kvůli záchraně manželství najde sama sebe, své hodnoty a svoji cestu a svoji cenu. Je zde krásně ukázáno, že i v Evropě je chápání ženy velmi omezené a svazující.

    Přečíst více
  • Klára Nováková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    První doporučuji přečíst kuranderu, teprve potom ji dokážete naplno ocenit. :)

    Přečíst více
  • Yetta registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Před přečtením Hadí ženy bych všem doporučovala přečíst Kuranderu od téže autorky. Asi nejtěžší je přečíst prvních cca 100 stran, kde se popisuje Lauřino rozpadající se manželství a bolest, kterou jí to způsobilo. Její cesta do Peru a její transformace v nezávislou ženu, nepůsobí příliš věrohodně u mě je to zřejmě z důvodu, že mi není hlavní hrdinka příliš sympatická.

    Přečíst více
  • Lucie Fendrichová registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Kniha mě bohužel vůbec nezaujala, respektive hodnocení srážím i za hlavní hrdinku, která mi byla naprosto nesympatická, jak první třetinu knihy jen ponižuje sebe i manžela kvůli jeho nevěře. Dočetla jsem kvůli nevelkému rozsahu.

    Přečíst více
  • Jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto úžasná kniha. Splnila přesně moje očekávání a rozhodně mě posunula. Doporučuji všem ženám.

    Přečíst více
  • Pavla Vondrakova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha je poutava svymi pestrymi pribehy, ctiva a autenticka. Skvela literatura a urcite doporucuji si tuto knihu precist!

    Přečíst více
  • Nikola Juračková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Díky této knize jsem odjela do Peru, kde jsem měsíc cestovala a bylo mi díky tomu všemu, co začalo u této knihy dáno něco víc do vlastního nitra. Dostala jsem ji od kamarádky, která ji dostala zas od své. A já stejně tak knihu posílám dál pokud mám dojem, že ji člověk potřebuje. Nesouhlásím s tím, že je nutné napřed číst Kuranderu, já jsem Kuranderu četla až po hadí ženě a nemám dojem, že bych něco nechápala, naopak Kurandera mě příliš nebavila. Souhlasím u Hadí ženy, že se musí člověk prokousat začátkem, ale pak každého pohltí. Dále Mám pak od Hernána Cestu Šamana a chystám se od překladatelky Lucie Chaya na Moderní Kuranderu.

    Přečíst více
  • Alena Vafková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha byla poutavá, čtivá a zároveň poučná. Nádherný duchovní román.

    Přečíst více
  • Kati registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Pokud jste nejdříve četli "Kuranderu", tak jako já, jedná se v podstatě o to stejné, co v "Kurandeře" - tedy hledání sama sebe a uvědomění si své hodnoty (viz můj komentář u "Kurandery"), ale je to ukázáno na novém příběhu. Myšlenky, řečené již v "Kurandeře", jsou řečeny zase malinko z jiného úhlu, duchovní cesta hlavní hrdinky Lary obsahuje nové zkoušky, které musí splnit, některé myšlenky jsou doplněny. V podstatě je jedno, jestli si přečtete "Kuranderu" nebo "Hadí ženu", cíl je stejný. Jen každé čtenářce může být sympatičtější trochu jiný příběh hlavní hrdinky (mě osobně teda "štvala" Lara o hodně víc než Kantu). Pokud si přečtete knihy obě, oživí a doplní vám to již řečené myšlenky a poselství.

    Přečíst více
  • Denisa registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Moc se mi líbila.

    Přečíst více