Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 15 hodnocení čtenářů

14× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Kateřina Kovářová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Ze života jedné psycho "mámy" za mě super

    Přečíst více
  • Iva Sommerová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tato kniha mě zaujala na první pohled... popis, :-D takže okamžitě putovala do mé knihovny, nedalo se odolat. Knihu jsem doslova zhltla během jednoho odpoledne, nemohla jsem se od ní odtrhnout, takže jsem četla a četla, až jsem ji přečetla celou. Je neuvěřitelně čtivá, ten pohled ze strany dívky, hodné malé panenky, čtenáře vtáhne ihned od první věty a nemůže jinak, než prožívat celý ten příběh s ní. Opravdu skvělý psychologický thriller, který stojí za to přečíst. Hlavní hrdinka statečná a tolik dospělá i ve svých třinácti letech. Další text obsahuje i spoiler: Konec byl dojemný a při čtení mi vháněl slzy do očí, zároveň nutí člověka i k zamyšlení, jak se asi takový člověk začleňuje do normálního života, jakožto i to, jak se rodiče srovnávají s tím, že se jim dítě vrátí, v tomto případě, po deseti letech. Osobně si myslím, že když opadne ta euforie ze shledání, rodiče sžírají často myšlenky o tom, že své dítě tehdy neochránili a že s nimi těch deset let šťastně nežilo, musí to být nápor na psychiku i následně...

    Přečíst více
  • Nicola Pancová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Přečteno už 2x .. nejlepší kniha, kterou jsem zatím četla v tomto žánru.

    Přečíst více
  • Martina Bartošková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Perfektní kniha, skvěle napsaná četlo se samo

    Přečíst více
  • Petra Bencová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělý psychologický thriller, napsaný z pohledu třináctileté Polly, která je vězněna šílenou Matkou. Ta se o ní stará jako o panenku. K jejím třináctým narozeninám jí dává dárek, "spoluvězeňkyni", pětiletou Emmu. Proč ale holčičky neoslovuje jejich pravými jmény? To je jedna z mnoha otázek, která nedá malé Polly spát. Stejně jako útěk z tohoto vězení. Je neuvěřitelné, jak dokáže být třináctiletá holčička odvážná a ctižádostivá.

    Přečíst více
  • Ondřej Jansa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Matka miluje svou dceru Mirabelle. Je to její panenka a tak ji v domě se zabedněnými okny a dveřmi obléká, maluje jí tváře a češe vlasy. Jenže jak dívenka roste, šaty už jí tak nepadnou a Matka není spokojená. Tato kniha mě ohromně bavila.

    Přečíst více
  • Iveta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Absolutní bomba. Od první do poslední stránky napínavé. Nemohla jsem se odtrhn Příjemné jsou velmi krátké kapitoly, které ale následně hned navazují. Nutí vás to číst dál a dál. Těším se na další knihu od této spisovatelky. Za mě pecka

    Přečíst více
  • Darja registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Výborný psychologický thriller kde není nouze o překvapení a psychologické zvraty. Na to,že to je prvotina autorky,klobouk dolů.

    Přečíst více