Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 69 hodnocení čtenářů

52× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • dominique registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Asi první třetinu mi dělalo trochu problém se do ní pořádně začíst, a hlavně tam bylo strašně moc nových postav najednou, což mi docela dost zaměstnalo na chvili mozek. Potom mě to už ale moc bavilo a děj velmi rychle ubíhal. Hledala jsem oddechovou romantiku a tu jsem taky dostala. A taky to mělo tak strašně moc roztomilý happy end, takže já jsem tady teď úplně rozněžněná a veeelmi spokojená.

    Přečíst více
  • toustík_1904 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    MILUJUU HOCKEY ROMANCE!!!

    Přečíst více
  • knihomolka_jana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Knížka je dost podobná knížce Na ledě, ale je naprosto úžasná. Krásná a vtipná oddechovka. Doporučuji!

    Přečíst více
  • Rosalie Boháčová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha mě velice zaujala už jenom svojí obálkou. Příběh mezi Summer a Aidenem mě moc bavil, až tak že jsem se nemohla pořádně od knihy odtrhnout. Nebyla stránka kterou bych nehltala. Knihu velice doporučuji!!!

    Přečíst více
  • Helloo registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Jediná hokejová spicy romance kterou ve svém životě potřebujete. Obě hlavní postavy inteligentní a cílevědomé a navíc hokejový kapitán co je zodpovědný, všímavý a kouká na turecké telenovely?? Žádná lepší knížka už letos nepřijde...(Tři chilli papričky jsou znát ale jen to knížce přidává na čtivosti)

    Přečíst více
  • Misa797 registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Skvělá romantická kniha...

    Přečíst více
  • Andrea registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Pokud máte rádi knihy autorky Elle Kennedy, tato kniha bude šálek Vaší kávy. Summer byla holka od rány, vcelku jsem si ji oblíbila. Aiden mě však uchvátil. Bavil mě celou dobu nejen on, ale také jeho spoluhráči. Dala bych klidně plný počet hvězdiček, ale všech pět patří jedinému hokejistovi a to sice Garrettu Grahamovi.

    Přečíst více
  • Ta_bruneta27 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    I když moc nečtu tak jsem tuhle knihu přečetla za pouhé tři dny. Kniha byla někdy zdlouhavá, tak byla skvěla a napínavá. Hrozně se mi líbí ten žánr. Zápletka super nemám tomu co vytknout. Těším se na další knihy od té autorky.

    Přečíst více
  • Hexareal3 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Skvělá knižka, kterou jsem přečetla na jeden zátah. Nedokázala jsem se odtrhnout.

    Přečíst více
  • Gabika registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Na knihu som sa velmi tešila pretože krásna obálka + hokejová téma ma málokedy sklame v knihe. Ale .... mna táto kniha teda trochu sklamala. Dej ako taký bol fajn, postava Aidena sa mi velmi páčila, správanie Summer mi naopak sem tam vadilo. Bohužial mne tam vela vecí prišlo ako cez kopirák niektorým knihám. Oslovenie ,,bejby,, mi liezlo na nervy počas celej knihy. Aidenovi spoluhráči boli ale super,tí sa mi asi páčili v knihe najviac. Vcelku to bola teda fajn oddychovka ale určite sa podla mňa nájdu lepšie knihy z hokejovou témou

    Přečíst více
  • Jana Nejedlá registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    "Pravidla mi nevadí a disciplínu mám rád. Sebeovládání je moje přirozenost a trpělivost mi dělá vysloveně dobře. Ale nic z toho neplatí, když je ve hře Summer Prestonová."✨️ . Máme tu další úžasnou hokejovou erotickou romantiku.. Tenhle příběh byl tak sladký! Aiden byl sladký a doslova zamilovaný až po uši. "Já jdu tam, kam jdeš ty, Summer."☀️ . Zato hlavní hrdinka Summer, ta je na můj vkus odtažitá až moc. Chápu její obavy u vztahu s hokejistou, když má své zkušenosti, ale občas se mi zdálo, že to opravdu přeháněla. Aiden jí toho určitě trpěl víc, než musel. . Kladen je zde opravdu velký důraz na rodinné vazby a jak důležitý je společný čas. . Vyzdvihnout musím i přátelství, které je zde stejně důležité, jako vztahy a láska!! S tím si autorka opravdu vyhrála. . Trochu mi vadila táhlá část asi tak posledních 100 stran.. Ale jinak to byl opravdu krásný doják! . Autorka má jednoduchý styl psaní a erotické scény jí jdou dost dobře.❤️‍ . Kniha jistě uspokojí všechny romantické dušičky! Další hokejová romance, kterou Vám mohu doporučit.. "Najít rovnováhu znamená přijít na to, co jsou moje priority."

    Přečíst více
  • Janyella registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvelá séria … Tak toto bolo v tomto teple príjemné osvieženie. Ja a reálne nejaký šport? Nie. Ja a knihy zo športového prostredia? Jednoznačne Áno. Milujem. Skvelá kniha, ktorej hlavného hrdinu Aidena si okamžite zamiluješ. Pri Summer sa mi pár krát stalo, že som mala chuť vstúpiť do knihy a zatriasť ňou, aby sa spamätala. Fakt ma nejden raz nakŕkla. Ale aj napriek tomu som týmto dvom fandila od prvej po poslednú stranu. Každopádne fantastická romanťárna, v ktorej budeš milovať nielen hlavné postavy, ale aj hokejový mančaft, lebo títo chalani sú skvelí. Je to team, ktorí spolu drží na ľade aj mimo neho. Teším sa na druhú časť, ktorej vydanie je ohlásené v roku 2025.

    Přečíst více
  • Alena Nováková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Milý příběh na letní večery. Ideální pro ty z nás, kdo máme rádi přeslazené konce.

    Přečíst více