Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 19 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Alisi registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Kniha s tak skvělým potenciálem a tak promrhaná. Příběh je prostě dobrý, ale od půlky knihy jsem měla pocit, že jsem nasedla do pendolína. Jako kdyby autorka nestíhala termín a rychlostí blesku jí měla dopsat je to určitě jen taková jednohubka, žádné přemýšlení, nečekané zvraty a hlubší emoce.

    Přečíst více
  • S.nosem.v.knize registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Nebylo to špatné.

    Přečíst více
  • Bookswithterez registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Kinga je oprávněně označována za královnu mafiánské erotiky. Dostala jsem přesně to, co jsem od knihy čekala.. na jedné straně byl neústupný, nedobytný a tajemný šéf, syn mafiánského bosse, který má spoustu vlivných přátel a sourozenců, a na druhé straně na první pohled křehká a krásná slečna s náročným dětstvím, která se tak trošku i svojí vinou dostala do hodně nepříjemné situace. Ze začátku jsem se nemohla do příběhu začíst, ale pak se to najednou zlomilo a teď nutně potřebuju vědět, jak to bude pokračovat dál, protože Blakemore family je strhující. Jacob mě bavil od začátku, k Avery jsem si cestu hledala dýl, ale já to tak většinou prostě mám.. chemie mezi nimi fungovala, temnoty a tajemství tam bylo taky dost.. za mě super oddechovka na vypnutí hlavy. Takže - kdy bude díl o Vincentovi?

    Přečíst více
  • Eva Urbanová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Jacob je první díl nové série Blakemoreovi této autorky. A musím tedy říct, že je rozhodně lepší než její předchozí knihy. Jacob je jedno z mnoha dětí Jordana Blakemorea. Vede svůj dům, kam si najímá “pokojské” pro svoje zvrhlé radosti v sexu. Přijímá nové a nové dívky, protože ho po čase přestanou bavit. Avery tuší, že půjde o víc než jen práce pokojské. Přesto se zdá, že nemá na výběr. V kasinu si udělala moc velké dluhy a přišla o práci. Jde jí o krk a tak raději skončí v pekle u Jacoba než aby jí našli někde mrtvou. Jenže ani u Jacoba není vše bezpečné. Není nic hrozivějšího než odkopnutá zhrzená žena, která Jacoba přestala bavit v okamžiku kdy uvidí Avery. Avery nechce podlehnout a být jedna z mnoha. Ale má na výběr? A jde vůbec charismatickému divokému Jacobovi odolat? Jacob je z Avery také nesvůj, poprvé mu žena neskončila sama v náručí a musí jí dobývat. V knize si přijdou na své romantické duše, ale i milovnice sexu v knize. Je ho ale tak akorát, scény jsou dobře napsané a je tam i napětí, protože Jacob nežije úplně podle zákona. Avery si uvědomuje, že s ním nebude lehký život, ale bez něj by byla ještě víc ztracená. Konec je otevřený, tak už se teď těším na druhý díl.

    Přečíst více
  • Michaela Abrahámová registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Dej je dosť podobný Cudziemu dlhu od spisovateľky, ale vo finále to nabralo nečakane spád a divný koniec .. za mňa malé sklamanie

    Přečíst více