Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr E-kniha
Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr - Krystal Sutherlandová Nedostupné

Skoro úplný seznam těch nejhorších nočních můr E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Sedmnáctiletá Ester nežije zrovna v ukázkové rodině. Solarovi jsou totiž pronásledování Velkým strachem – její otec už šest let nevyšel ze sklepa, matka se chorobně obává smůly a bratr nedokáže žít bez světla. Sama Ester zatím svůj Velký strach nenašla, i když si pilně píše seznam všeho, co by se jím mohlo stát. A pak jednou potká Jonaha,… Přejít na celý popis

Severský podzim se slevami až 60 % na krimi a thrillery je tu! Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sedmnáctiletá Ester nežije zrovna v ukázkové rodině. Solarovi jsou totiž pronásledování Velkým strachem – její otec už šest let nevyšel ze sklepa, matka se chorobně obává smůly a bratr nedokáže žít bez světla. Sama Ester zatím svůj Velký strach nenašla, i když si pilně píše seznam všeho, co by se jím mohlo stát. A pak jednou potká Jonaha, mladíka s filmařskými ambicemi. Společně začnou proti Esteřinu strachu bojovat. Proti všem z padesáti známých. Jeden týden, jeden strach, jedno video. Společně vyzvou samotnou Smrt, aby zlomili prokletí na rodině Solarů.

Sdílet

Nakladatel
YOLI
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Josefa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tak tahle kniha byla naprosto skvělá. Doporučuji!

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvělá

    Přečíst více
  • Kateřina registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem si koupila s domněním, že se nejedná o fantasy, ale v průběhu čtení mi připadalo, že ani sama autorka si nedokázala urovnat, co to vlastně má být.

    Přečíst více
  • Hana Kristínová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    ,,VŠECHNO, CO CHCEŠ, JE NA DRUHÉ STRANĚ STRACHU." Nejen, že jsem si u této knihy vyzkoušela faktor strachu v podobě: ,,přečti tuhle knihu za jeden den, brácha si ji odveze do Prahy, i když ji budeš mít rozečtenou". Dobrá zpráva: Dala jsem to! A víte co? Kniha byla skvělá, zjistila jsem, že nejsem zas až takovej posera, že jsou lidi, který se bojej i ,,vlastního stínu" nebo toho, že to vtělesněný zlo zvaný můra, veme svoje kámoše a kámošky a sežerou ho. Každopádně tohle bylo fantastický čtení, místy jsem se smála i nahlas, což se mi jen tak u knížek nestává. Perfektní.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda