V divočině

Autor Hannah Grace

E-kniha
V divočině - Hannah Grace NOVINKA

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mezi Russem Callaghanem a Aurorou Robertsovou přeskočí na univerzitním večírku jiskra a skončí to nocí plnou vášně. Aurora se pak v rozpacích beze slova vytratí přesvědčená, že šlo jen o jednu noc a že už se s Russem neuvidí. Jaké je tedy jejich překvapení, když na sebe narazí hned první den na letním táboře, kde mají oba dělat vedoucí? Russ i… Přejít na celý popis

Lisa Reganová: Krvavá spása Novinka Lisy Reganové je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mezi Russem Callaghanem a Aurorou Robertsovou přeskočí na univerzitním večírku jiskra a skončí to nocí plnou vášně. Aurora se pak v rozpacích beze slova vytratí přesvědčená, že šlo jen o jednu noc a že už se s Russem neuvidí. Jaké je tedy jejich překvapení, když na sebe narazí hned první den na letním táboře, kde mají oba dělat vedoucí? Russ i Aurora do divočiny utekli, aby si oddechli od komplikovaného života v Maple Hills. Russ ví, že pokud poruší přísné táborové pravidlo o vztazích, bude se muset vrátit domů. Zato Aurora si z něčeho takového rozhodně hlavu nedělá. Dokážou ti dva vedle sebe v poklidu existovat, nebo jediná společná noc zažehla požár, který už se nedá uhasit?

Sdílet

kategorie
E-knihy
Nakladatel
Ikar
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 36 hodnocení čtenářů

20× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • eliza registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Pro knížku jsem měla nadšení již od začátku…..pobavila mě a dá se říci, že splnila má očekávání❤️‍

    Přečíst více
  • Read1ng_W0lf registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Druhá kniha série Maple Hill od Hannah Grace. Od první stránky jsem se nemohla od knihy odtrhnout a jelikož je napsaná podle mého názoru jednoduší angličtinou, přečetla jsem ji za pouhé dva dny. Děj odehrávající se převážně v letním kempu mě neuvěřitelně bavil a postavy (s nějakými výjimkami) jsem si zamilovala. Romantický děj byl obohacený momenty s dětmi v kempu a mohla jsem se zasmát nad někdy ne tak příjemnou realitou o jejich hlídání. Některé momenty však nebyly k smíchu a znepokojivé množství postav jsem si přála praštit koštětem. Russe jsem si oblíbila od chvíle kdy se objevil a každou vteřinu doufala, aby se dočkal šťastného konce, který si zaslouží. Auroru jsem si ze začátku také oblíbila, ale po první čtvrtce knihy má obliba klesala. Její chování a časté protiřečení mne mátlo a vadilo tak moc, až jsem si někdy přála, aby spolu Aurora a Russ neskončili. Obě hlavní postavy mají své problémy a jejich chování do jisté míry chápu, ale bohužel jsem si s Aurorou nevěděla rady. Nakonec jsem ale stejně byla ráda, že jsou všichni šťastní a těším se na čtení třetí knihy série Maple Hill.

    Přečíst více
  • Aduna 00 registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Kniha se četla dobře, vhodné na oddych. Příběh v Icebreakeru byl mnohem poutavější. V této knize mi chyběla nějaká lepší zápletka než jen problémy s rodiči.. Doufám, že další díl s Henrym bude poutavější. :)

    Přečíst více
  • Viktorie Horníčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Právě jsem si objednala tuto knihu a i první díl...velmi se na ně těším a doufám že budou takové jaké očekávám....

    Přečíst více
  • Kristina Máchová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka byla dobrá, ale očekávala jsem nějaký podobně poutavý příběh, jako byl v první knize - Icebraker.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda