0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Kniha vyšla s mimořádným úspěchem jako základní dílo v oboru poprvé v roce 1998 a první vydání bylo okamžitě rozprodáno. V roce 1999 připravili proto autoři G. Basařová a I. Hlaváček druhé, rozšířené vydání, které rovněž - přes vysoký náklad - uspělo na trhu tak, že je dlouhá léta vyprodáno. Po desetileté odmlce sestavila G. Basařová ve… Přejít na celý popis
Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Pivovarství - teorie a praxe výroby piva
-
Kniha o pivu - Jak pivo poznávat, ochutnávat a párovat s jídlem
-
Pivařka 2
-
Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality
-
Sladařství
-
Teorie bečky
-
Příběhy jihomoravských minipivovarů
-
Pivař a Blondýna
-
Pivní království Belgie - Nejen o pivu očima zahraničního zpravodaje Českého rozhlasu
-
Pivo za císaře pána
-
Bible vína - Mistrovský průvodce vínem
-
Divoké kvašené nápoje - Limonády, piva, vína, medoviny
-
Pivovary Česka 1 : 500 000
-
Koktejly - 100 nejznámějších receptů
-
Domácí nápoje pro zdraví - Léčivé limonády, ovoce, byliny, plody, jedlé květy
-
Pivní Brno
-
Příručka whisky - Základní průvodce po světě whisky
-
Šťávy a míchané nápoje z přírody
-
Moon milk
-
Domácí likéry a tinktury
-
Výroba slivovice a jiných pálenek
-
Destilace – Jak na to
-
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/anglicky
-
Pálíme ovoce
Kniha vyšla s mimořádným úspěchem jako základní dílo v oboru poprvé v roce 1998 a první vydání bylo okamžitě rozprodáno. V roce 1999 připravili proto autoři G. Basařová a I. Hlaváček druhé, rozšířené vydání, které rovněž - přes vysoký náklad - uspělo na trhu tak, že je dlouhá léta vyprodáno. Po desetileté odmlce sestavila G. Basařová ve spolupráci s dědici rodinných pivovarských tradic J. Hlaváčkem a P. Basařem nové, aktualizované a dále rozšířené vydání tohoto špičkového díla, které pojímá pivo a pivovarnictví jako fenomén světového významu. Zabývá se historií i současností, mapuje základní technologické, technické a obchodní otázky, právní úpravu, daňové režimy, zdravotní účinky, ale také tradice podávání tohoto nápoje, jeho reflexi v umění atd.
- Nakladatel
- Havlíček Brain Team
- Rozměr
- 220 x 303 x 22
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 320
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-87109-25-0
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 13.12.2011
- ean
- 9788087109250
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola