First Blood
First Blood - Angela Marsonsová Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Surrender: 40 písní, jeden příběh

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1199 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Surrender: 40 písní, jeden příběh

In the darkness of a cold December morning, Detective Kim Stone steps through the doors of Halesowen Police Station. She’s about to meet her team for the first time. The victim of her next case is about to meet his killer…When the body of a young man is found beheaded and staked to the ground in a secluded woodland area of the Clent Hills, Kim… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Jáma a kyvadlo a jiné povídky Na tuto krásku musí mít v knihovně místo každý milovník hororu! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

In the darkness of a cold December morning, Detective Kim Stone steps through the doors of Halesowen Police Station. She’s about to meet her team for the first time. The victim of her next case is about to meet his killer…When the body of a young man is found beheaded and staked to the ground in a secluded woodland area of the Clent Hills, Kim and her new squad rush to the crime scene. Searching the victim’s home, Kim finds a little girl’s bedroom and a hidden laptop, but where is the child? And why does the man’s own sister seem relieved that he’s dead?

As Kim begins to unearth the shocking truth about the victim, a disturbing resemblance is spotted with the recent murder of a man found beneath the staircase of Redland Hall with multiple stab wounds. Both these men had dark secrets and Kim discovers a link to a women’s shelter. As a child of the care system herself, Kim knows all too well what it means to be vulnerable. Could the shelter be the key to cracking this case?

With the killer about to strike again, Kim is in deep water with a rookie squad. Inexperienced Stacey is showing signs of brilliance but struggling to hold her nerve and, while D.S. Bryant is reliable and calm, D.S. Dawson is a liability. With his home life in pieces, his volatile behaviour is already fracturing her fragile new team. Can Kim bring Dawson in line and pull her crew together in time to catch the killer before another life is taken? This time, one of her own could be in terrible danger…

Sdílet

Nakladatel
Grand Central Publishing
Rozměr
106 x 174 x 28
jazyk
angličtina
Počet stran
342
Vydání
1
isbn
978-1-5387-0194-2
Vazba
měkká vazba
datum vydání
23.08.2022
ean
9781538701942
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Prequel – co to vlastně je? Je to příběh o tom, co se odehrálo před tím, než se odehrálo to, co už znáte. Angela Marsonsová jej napsala po jedenácti dílech své detektivní série s vyšetřovatelkou Kim Stoneovou a ukázalo se, že to byl moc dobrý nápad. Výsledek je, že máte chuť si všechny díly přečíst znovu, chce se vám s Kim a jejím týmem zůstat dál a zase znovu s nimi všechno prožívat. Věřím, že mnozí z nás to skutečně udělají.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 52 hodnocení čtenářů

50× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Eva Kráčmarová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvělá autorka já mám knihu ve čtečce koupila jsem kamarádce jako dárek. Mohu jen doporučit

    Přečíst více
  • Lenička Bělohoubková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Marsons jsem začala čist hned po novem Bryndzovi, Propast smrti. Můžu říct jedno : Angela je jako mazání rozteklym máslem na rohlíku! to čtete tak jasně,jemně, bez námahy, že jsem přečetla 100 stran, ani to nezabolelo, a jen otáčíte a tešíte na další stranu. po tom bryndzovi uplné pohlazení na duší. Roberta mam ráda, četla jsem vsechny jeho knihy,ale ted .. Angela je jasná volba a už ted si předobjednám její další!

    Přečíst více
  • Malina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Super čtení,můžu jenom doporučit...

    Přečíst více
  • Jaroslava Mračková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jako vždy skvělé čtení. Dobrý nápad seznámit čtenáře s tím, jak to bylo, když Kim poznala svůj nový tým. Těším se na další případy.

    Přečíst více
  • Kniha_je_laska registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Wow, tenhle prequel byl skvělý, za mě bylo parádní přečíst si, jak se Kim a její tým potkali poprvé, řešili svůj první případ a zároveň se nějak snažili blíž poznat ostatní. V tomhle díle je i pár kapitol, které jsou vyprávěny z úhlu pohledu jednotlivých členů týmu, díky čemuž byly postavy čtenáři ještě bližší, jelikož mohl víc poznat jejich myšlenky, motivy, charakter.... Dawson byl arogantní až hrůza, přestože se později párkrát blýsknul a naštěstí si nakonec pár věcí uvědomil. Bryant je přesně takový jako v dílech, které jsem četla a Stacey nedávno složila zkouška, díky které povýšila a teď ji čekaly nové zkušenosti. Zároveň by chtěla, aby ji v novém týmu měli rádi, a nechává si díky tomu líbit některé věci, které by neměla, ale k tomu dojde sama. Tihle všichni mají pracovat pod Kim, která vystřídala už většinu stanic v okolí a kterou předchází její pověst. A šéf Woody? Upřímně jedna informace mi docela vyrazila dech, celkem by mě zajímalo, zda se to Kim někdy dozví, nebo ne.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda