5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Houbová kuchařka Suchohřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, pýchavka obecná, penízovka sametová, špičky, lanýže - to jsou skutečné lahůdky pro studenou i teplou kuchyni. Z hub vykouzlíme výtečnou polévku, aromatickou omáčku, neobvyklý předkrm či syté hlavní jídlo. U smaženice oceníme směs hřibovitých a lupenatých hub, na řízek… Přejít na celý popis
Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Coolinářka - Testováno na rodině
-
Máma v kuchyni
-
Náš rok v kuchyni
-
Kuchyně mnoha tváří
-
Hity domácí kuchyně
-
Skvosty studené kuchyně
-
Mamachef: radost v kuchyni
-
Vejce pro každý den
-
To nejlepší z drůbeže
-
Kuřecí prsa na 78 způsobů
-
Kuchařka pro zimní dny
-
Máma v kuchyni 2
-
Domácí medová kuchařka
-
Guláše a jejich příbuzní
-
Vaření hravě v období svátků
-
Tajné bramborové recepty naší babičky
-
Vajíčková kuchařka
-
Uvařeno jednoduše a chutně
-
Císařská a královská kuchařka - Příběhy a recepty z časů monarchie
-
Domácí kuchařka - Recepty klasické, moderní i dietní
-
Notes Květinové kuchařky
-
Tak chutná hygge
-
NOVINKA Loudavé vaření 3: Další recepty pro pomalý hrnec
-
Slané pochoutky - Pagáče, tyčinky, slané rolády
Houbová kuchařka Suchohřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, pýchavka obecná, penízovka sametová, špičky, lanýže - to jsou skutečné lahůdky pro studenou i teplou kuchyni. Z hub vykouzlíme výtečnou polévku, aromatickou omáčku, neobvyklý předkrm či syté hlavní jídlo. U smaženice oceníme směs hřibovitých a lupenatých hub, na řízek v trojobalu zvolíme klobouky bedel, pečárek nebo žampionů, zcela výjimečná je koprová omáčka s liškami... Houby můžeme sbírat téměř po celý rok, a pokud dodržujeme správné zásady jejich kuchyňské úpravy a servírování, pak jsou na talíři chutnou odměnou. Baklažány po italsku, baštýřské závitky, bedly z Pošumaví, čočková houbovka, dědova houbová cibule, fazole s houbami, hlíva na másle, holubinkové hody, hovězí plátky na houbách, chalupářské houby, jehněčí na žampionech, Krakonošova houbovka, omáčka z růžovek, rajčata zapečená s houbami, ryzce po valašku, těstovinový hubník, vepřové maso zapečené s houbami, zajíc dušený na houbách, zámecké žampiony... A navíc: poznáváme a určujeme houby, historie houbaření, otrava houbami, zpracování hub, houbařův rok, desatero pravidel pro sběr.
- Nakladatel
- Ikar
- Rozměr
- 180 x 250 x 20
- isbn
- 978-80-249-1202-8
- Počet stran
- 280
- datum vydání
- 1.05.2009
- ean
- 9788024912028
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE