Hvězdy kuchyně
Kniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Nejlepší jídla nejlepších kuchařských mistrů. Takto lze charakterizovat skutečně exkluzivní, jedinečnou, vybranou a přitom velmi dostupnou kuchařku od hvězdných šéfkuchařů působících v českých restauracích a hotelech. Známá autorka biografií významných uměleckých osobností (např. Zdeněk Svěrák, Libuše Šafránková, Waldemar Matuška) totiž… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
Nejlepší jídla nejlepších kuchařských mistrů. Takto lze charakterizovat skutečně exkluzivní, jedinečnou, vybranou a přitom velmi dostupnou kuchařku od hvězdných šéfkuchařů působících v českých restauracích a hotelech. Známá autorka biografií významných uměleckých osobností (např. Zdeněk Svěrák, Libuše Šafránková, Waldemar Matuška) totiž tentokrát zaměřila svůj zájem na poněkud jinou sféru, která je rovněž tvůrčí a špičkovou záležitostí. Svůj zájem o kvalitní kuchyni spojila s renomovaným fotografem specializovaným na gastronomii, Vlastislavem Macháčkem, a TOP 10 šéfkuchaři Česka - opravdovými "h v ě z d a m i" kuchyně, aby se do knihkupectví dostala tato zcela výjimečná kuchařská publikace.
Gastronomie v Česku nabírá na kvalitě. Tuto skutečnost rovněž potvrzuje udělení "Michelinské hvězdy", nejvyššího možného mezinárodního kuchařského ocenění Romanu Paulusovi (Radisson Blu Alcron Hotel) v březnu 2012, jehož umění je nedílnou součástí této velké a obsáhlé knihy. Roman Paulus je prvním českým držitelem tohoto vysokého titulu. Kuchařka představuje i další skvělé šéfkuchaře: Jaroslava Sapíka (Hostinec U koně), Richarda Fuchse (Hotel Four Seasons), Jiřího Štifta (Hotel Mandarin Oriental), Radka Davida (Restaurace La Veranda), Jana Punčocháře (Restaurace Le Terroir), Riccarda Lucque (Restaurace Aromi), Shahafa Shabtaye (Restaurace SaSaZu), Richarda Šustu (Restaurace Suterén) a Václava Friče (Restaurace Na pekárně).
Kniha Hvězdy kuchyně není jen nádhernou a inspirující kuchařskou přehlídkou, ale také obrazovou oslavou kulinářského umění. Představuje skutečné mistry šéfkuchaře prostřednictvím jejich receptů, a navíc v portrétních rozhovorech a v jejich přirozeném prostředí jako znamenité osobnosti svého "řemesla". Čtenářky a čtenáři knihy s radostí poznají, že tyto "hvězdy kuchyně" dokáží potěšit zrak a chuťové buňky i žaludky nejen svých hostů, ale i širšího publika, zkrátka všech milovníků kvalitní gastronomie a že současně probudí fantazii každého čtenáře této unikátní kuchařské knihy.
- Nakladatel
- Imagination of people
- Rozměr
- 245 x 300 x 22
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 224
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-87685-03-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.10.2012
- ean
- 9788087685037
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Maloobchodní cena
Minimální prodejní cena:
0 Kč
Nápověda
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE