4.8 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Ferran Adrià’s elBullifoundation uses the Italian colazione to explore the concept of breakfast through the rigorous Sapiens methodology – the result of years of extensive in-depth research by experts from around the world This in-depth encyclopedic volume, from world-renowned chef Ferran Adrià’s think tank the elBullifoundation, provides the… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
21 Lessons for the 21st Century
-
Botanic Gardens of the World
-
The Art and Soul of Dune
-
How to Prevent the Next Pandemic
-
Heavy Weather Sailing 8th edition
-
Unstoppable Us Volume 2
-
The Ring Legends of Tolkien
-
A Dictionary of Modern English Usage: the Classic First Edition (Oxford World´s Classics New Ed.)
-
The Concept of Juristic Person
-
Autonomy : The Quest to Build the Driverless Car and How it Will Reshape Our World
-
The Mythology Book
-
The Summer We Crossed Europe in the Rain
-
Guinness World Records 2020 (anglicky)
-
Walden
-
Zápisník Flame Tree. Lucy Innes Williams: Pink Garden House
-
Du Pont Gardens of the Brandywine Valley
-
Crossword Dictionary
-
Mythos: The iIllustrated story
-
365typo 2
-
Gardens of the World
0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba -
Underworlds
-
World of Warcraft: Exploring Azeroth - Northrend
-
World of Warcraft: Exploring Azeroth - Kalimdor
-
Russian Criminal Tattoo Encyclopaedia. Volume I
Ferran Adrià’s elBullifoundation uses the Italian colazione to explore the concept of breakfast through the rigorous Sapiens methodology – the result of years of extensive in-depth research by experts from around the world
This in-depth encyclopedic volume, from world-renowned chef Ferran Adrià’s think tank the elBullifoundation, provides the last word on the first meal of the day. From what breakfast comprises to where it is served and consumed, its history, and how it differs around the globe, this book is the ultimate companion for all chefs and serious food enthusiasts. Guided by the unique ‘Sapiens’ methodology, and with the breakfast of Italy as its foundation, this valuable reference work redefines the way we look at what is regarded by many as the most important meal of the day.
- Nakladatel
- Phaidon
- datum vydání
- 1.01.2022
- ean
- 9781838665142
- Počet stran
- 416
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-83866-514-2
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE