V divočině

Autor Hannah Grace

V divočině - Hannah Grace BESTSELLER NOVINKA

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Surrender: 40 písní, jeden příběh

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1199 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Surrender: 40 písní, jeden příběh

Mezi Russem Callaghanem a Aurorou Robertsovou přeskočí na univerzitním večírku jiskra a skončí to nocí plnou vášně. Aurora se pak v rozpacích beze slova vytratí přesvědčená, že šlo jen o jednu noc a že už se s Russem neuvidí. Jaké je tedy jejich překvapení, když na sebe narazí hned první den na letním táboře, kde mají oba dělat vedoucí? Russ i… Přejít na celý popis

Pozvánka do knihkupectví | Hity a bestsellery od 149 Kč Přijměte pozvání do našich knihkupectví a ušetřete za bestsellery už od 149 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mezi Russem Callaghanem a Aurorou Robertsovou přeskočí na univerzitním večírku jiskra a skončí to nocí plnou vášně. Aurora se pak v rozpacích beze slova vytratí přesvědčená, že šlo jen o jednu noc a že už se s Russem neuvidí. Jaké je tedy jejich překvapení, když na sebe narazí hned první den na letním táboře, kde mají oba dělat vedoucí? Russ i Aurora do divočiny utekli, aby si oddechli od komplikovaného života v Maple Hills. Russ ví, že pokud poruší přísné táborové pravidlo o vztazích, bude se muset vrátit domů. Zato Aurora si z něčeho takového rozhodně hlavu nedělá. Dokážou ti dva vedle sebe v poklidu existovat, nebo jediná společná noc zažehla požár, který už se nedá uhasit?

Sdílet

série
Maple Hills 2. díl z 3
Další ze série
1. Na ledě
2. V divočině
3. Daydream
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Knihy » Beletrie
Nakladatel
Ikar
Rozměr
150 x 232 x 30
jazyk
čeština
Počet stran
368
Vydání
1
isbn
978-80-249-5525-4
Vazba
měkká vazba
datum vydání
2.10.2024
ean
9788024955254

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 49 hodnocení čtenářů

26× 5 hvězdiček 15× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • eliza registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Pro knížku jsem měla nadšení již od začátku…..pobavila mě a dá se říci, že splnila má očekávání❤️‍

    Přečíst více
  • Read1ng_W0lf registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Druhá kniha série Maple Hill od Hannah Grace. Od první stránky jsem se nemohla od knihy odtrhnout a jelikož je napsaná podle mého názoru jednoduší angličtinou, přečetla jsem ji za pouhé dva dny. Děj odehrávající se převážně v letním kempu mě neuvěřitelně bavil a postavy (s nějakými výjimkami) jsem si zamilovala. Romantický děj byl obohacený momenty s dětmi v kempu a mohla jsem se zasmát nad někdy ne tak příjemnou realitou o jejich hlídání. Některé momenty však nebyly k smíchu a znepokojivé množství postav jsem si přála praštit koštětem. Russe jsem si oblíbila od chvíle kdy se objevil a každou vteřinu doufala, aby se dočkal šťastného konce, který si zaslouží. Auroru jsem si ze začátku také oblíbila, ale po první čtvrtce knihy má obliba klesala. Její chování a časté protiřečení mne mátlo a vadilo tak moc, až jsem si někdy přála, aby spolu Aurora a Russ neskončili. Obě hlavní postavy mají své problémy a jejich chování do jisté míry chápu, ale bohužel jsem si s Aurorou nevěděla rady. Nakonec jsem ale stejně byla ráda, že jsou všichni šťastní a těším se na čtení třetí knihy série Maple Hill.

    Přečíst více
  • Aduna 00 registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Kniha se četla dobře, vhodné na oddych. Příběh v Icebreakeru byl mnohem poutavější. V této knize mi chyběla nějaká lepší zápletka než jen problémy s rodiči.. Doufám, že další díl s Henrym bude poutavější. :)

    Přečíst více
  • Little Mouse registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Autorka se jako vždy překonala. Tento román překonal i ten první díl, dle mého názoru aspoň. Je to velmi odddechové a moc romantické. Tuto knihu rozhodně doporučuji čtenářům, kteří teprve začínají s tímto druhem románu. Hlavní postavy jsou tak odlišné a zároveň tak moc podobné. ONA extrovert, který má problémy s otcem kvůli kterému dělá cokoliv, jen aby si získala jeho pozornost, kterou ji stejně nevěnuje a radši se věnuje dceři své přítelkyně, než své vlastní dceři. ON introvert, který si není sám sebou vůbec v ničem jistý a vztah s rodinou má tak pošramocený, že s nimi nechce mít nic společného. Ani fakt, že jeho otec je závislý a při každé příležitosti ho žádá o peníze tomu moc nepomáhá. 95% děje se odehrává na letním táboře, kde na sebe tihle dva náhodou narazí po tom, co spolu měli ONE NIGHT STAND na jedné party, co pořádali jeho přátele. Zpočátku si s ní nechce nic začínat, ale jak to chodí v těchto knihách tak jí nakonec neodolá a skončí spolu. Společně se schovávají na táboře, kde platí přísný zákaz intimního kontaktu s ostatními vedoucími. Kdo čeká knihu, která je od začátku až dokonce jenom o sexu tak mu nebude po chuti. Jestli někdo hledá zajímavý příběh a sem tam občas SPICY scény, je to kniha přímo pro něj.

    Přečíst více
  • Viktorie Horníčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Právě jsem si objednala tuto knihu a i první díl...velmi se na ně těším a doufám že budou takové jaké očekávám....

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda