0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do poloviny 20. století. Více než 600 fotografií zachycuje nejen unikátní interiéry objektů, ale také původní nádobí a náčiní, které se k přípravě pokrmů a při… Přejít na celý popis
Evangelína Ryšavá věří v lásku. Její srdce je ale zlomené, a tak uzavře dohodu se Srdcovým princem, která ji zavede na nebezpečnou cestu plnou magie a intrik. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Kutná Hora
-
Sídlo České národní banky v Praze
-
Der Orloj - Esoterisches Prag
-
Brněnské ulice vyprávějí své dějiny 2.díl
-
Česko barokní
-
Příběhy zámků v Čechách a na Moravě
-
Drobné perly české architektury
-
Muzea a galerie v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
-
HAIKU o brněnských kostelech
-
Nejvýznamnější varhany České republiky
-
Ztracený baráky / Lost sites
-
Mýtus architekta - Jan Kotěra 150
-
Staré jihočeské chalupy
-
Josef Hoffmann: Autobiografie /Česko-německý/
-
Skrytá krása detailu
-
Deset hvězd
-
Chrám umění Rudolfinum
-
Miroslav Masák
-
Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku/ 8. díl V-Ž
-
Pamětní místa na komunistický režim v České republice
-
Umělecké památky Moravy a Slezska 3. O-P (2 svazky)
-
Fenomén Jan Kotěra
-
Skrytá krása detailu II.
-
Parléřovský mýtus
Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do poloviny 20. století. Více než 600 fotografií zachycuje nejen unikátní interiéry objektů, ale také původní nádobí a náčiní, které se k přípravě pokrmů a při stolování používalo. Kniha je rozdělena na kapitoly, které vždy představují jeden objekt. Kapitola provede čtenáře krátkou historií hradu či zámku, architekturou kuchyňských a jídelních prostor a představí zajímavé předměty někdy doplněné i značkami manufaktur. Je obohacena kulinářskými zajímavostmi, původními menu, soupisy spížních či vinných zásob nebo recepty. Text je uváděn ve třech jazycích.
- Nakladatel
- Kalousová Pavla
- datum vydání
- 30.11.2015
- ean
- 9788026087779
- Počet stran
- 396
- jazyk
- němčina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-80-260-8777-9
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE