Můj přízvuk je skutečný

Autor Kunal Nayyar

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Ze všech televizních a seriálových lúzrů je nevyléčitelně geeky astrofyzik indického původu Raj Koothrappali z Teorie velkého třesku jedním z nejroztomilejších. Upřímný, stydlivý a zábavný jako jeho postava je i herec samotný a v této knize nás nechá nahlédnout do svého života předtím, než se stal Rajem. Dozvíme se, jaké to je být outsider z… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ze všech televizních a seriálových lúzrů je nevyléčitelně geeky astrofyzik indického původu Raj Koothrappali z Teorie velkého třesku jedním z nejroztomilejších. Upřímný, stydlivý a zábavný jako jeho postava je i herec samotný a v této knize nás nechá nahlédnout do svého života předtím, než se stal Rajem. Dozvíme se, jaké to je být outsider z druhého konce světa, dostat se na úplné dno, ale nevzdat to, a nakonec uspět.

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
Rozměr
150 x 210 x 25
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.08.2017
isbn
978-80-7505-758-7
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
9.01.2020
ean
9788075057587

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Em registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Životopis herce z Teorie velkého třesku, který dokazuje, že i on je naprosto obyčejným člověkem, který si zažil lepší i horší chvíle. Kniha je plná vtipných momentů z Kunalova života, ale i životních mouder vyplývajících z jeho životních momentů nebo od jeho otce. Kniha také nabízí pohled do běžného života v Indii. Přečteno během pár hodin. Jako oddechovku nejen pro fanoušky seriálu, vřele doporučuji :).

    Přečíst více
  • Šárka Petzná registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Životopisy v klasické podobě nejsou mým favoritem, ale vtipné vyprávění Kunala bylo velmi zajímavým pohledem nejen do zákulisí Teorie velkého třesku, ale také do jeho soukromého života a do těžších hereckých začátků. Kniha se lehce a hezky četla, jako oddechovou literaturu můžu jenom doporučit:)

    Přečíst více
  • Kamila Hudcová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Hlavní hrdinou knihy je sám autor Kunal. Vypráví o svém životě, od stěhování do Indie, o svých prvních dětských láskách po to, kdy byl sám jako student v cizí zemi, kdy se cítil opuštěný a za každou cenu chtěl kamarády.A kdy si uvědomil že ho herectví naplňuje. Autor si také klade otázky ohledně náboženství a rozdílnosti kultur. Doporučuji lidem kteří si chtějí oddechnout a jsou zvědavý jak to že Ind se stal světovou hvězdou.

    Přečíst více
  • Michaela Mandáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvěle a vtipně napsaná knížka! Miluju postavu Raje, takže tuhle knížku jsem otevřela s chutí a stejně tak moc mě i bavila. Doporučuji!

    Přečíst více
  • Jitka Haasová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knihu jsem koupila ve výprodeji a mám z ní velikou radost. Doporučuji všem fandům seriálu "Teorie velkého třesku" A nejen proto, že se člověk zasměje, ale jsou tam i věci dojemné, poučné a lidsky krásné.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 29 Kč Nápověda