0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Following New York, Amsterdam and London, super foodie Luc Hoornaert takes you on a culinary discovery tour through Paris. The result is a book full of unique stories, gastronomic facts and a list of unconventional culinary addresses. Together with photographer Kris Vlegels, Hoornaert shows you the best places not only for tasting the local… Přejít na celý popis
Kate Marshallová se potýká nejen se svou vlastní minulostí, na kterou chtěla už dávno zapomenout, ale také se zamotává do autory podcastu o skutečných zločinech... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Italian Cookery Course
-
Taste
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
How to Eat Chocolate
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Garden Chef
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
The Silver Spoon Pasta
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A Short History of Drunkenness
-
The Preserving Garden
-
The Complete Book of French Cooking
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
Jamie´s Kitchen
-
Sobremesa
-
Food for Life
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
NOVINKA Albert Can Cook
Following New York, Amsterdam and London, super foodie Luc Hoornaert takes you on a culinary discovery tour through Paris. The result is a book full of unique stories, gastronomic facts and a list of unconventional culinary addresses. Together with photographer Kris Vlegels, Hoornaert shows you the best places not only for tasting the local products, but also for enjoying the culinary melting pot that Paris harbours. In spite of the multifaceted selection, all the locations have several things in common: authenticity, devotion, genuinely top ingredients and a no-nonsense attitude. At every address, you will discover the 'must eat', the speciality of the house and its history.Whatever your food mood, this guide will point you to the perfect place.
Luc Hoornaert has been active in the field of gastronomy for more than 25 years and provides rare Japanese ingredients to a broad spectrum of international chefs who are passionate about quality. His relentless search and curiosity for good and tasty food has brought him to countless places and has given him an insight into a wide range of kitchens and preparations.
- Nakladatel
- Lannoo
- Rozměr
- 18 x 25 x m
- isbn
- 9789401434638
- Počet stran
- 272
- datum vydání
- 1.01.2016
- ean
- 9789401434638
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE