0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
268 Kč s DPH
Běžně 299 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružalky cakes? Delicacies from Lippert and a recipe according to Šroubek? What’s the story with typical Czech cuisine? Did you know that the dishes we now consider typical and traditionally Czech come from various parts of Europe? That pork with dumplings and sauerkraut was created… Přejít na celý popis
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook : Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
I heart Naptime Cookbook
-
Tales of Old Prague Houses
-
A Short History of Drunkenness
-
Christmas in Bohemia - Traditional Czech Christmas cuisine and customs
-
22 Czech Legends / 22 českých legend (anglicky)
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Stories from Old Jewish Prague
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
77 Prague Legends / 77 pražských legend (anglicky)
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
How to Eat Chocolate
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Prague In Black And Gold: The History Of A City
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
The Preserving Garden
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Prague at the turn of the century
-
Persian Feasts
Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružalky cakes?
Delicacies from Lippert and a recipe according to Šroubek?
What’s the story with typical Czech cuisine?
Did you know that the dishes we now consider typical and traditionally Czech come from various parts of Europe? That pork with dumplings and sauerkraut was created by one particular restaurateur? That fried veal escalope is originally from Northern Italy and came to us via the Viennese court? And what about Hungarian goulash and “Spanish birdie”?
Would you like to know what the famous Czech actor Hugo Haas or writers Franz Kafka and Jaroslav Hašek
liked to eat?
…then you’ve made the right choice.
Visit the world of other interesting facts about Old Czech cuisine with this original book full of original Old Czech recipes collected for you by the famed Prague-born globetrotter, lover of good food, good habits and life in general, and illustrated with unique collages by a similarly exceptional Czech artist and poet.
- Nakladatel
- PRÁH
- Rozměr
- 136 x 217 x 14
- datum dotisku
- 20.03.2023
- ean
- 9788072527465
- Počet stran
- 112
- Vydání
- 1
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 18.05.2018
- isbn
- 978-80-7252-746-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola