0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve čtvrtek 28. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
214 Kč s DPH
Běžně 239 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou tematikou od tohto… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Suroviny pre 2. ročník učebného odboru cukrár
-
Sedem chutí piva
-
Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne
-
Biometrické osobné údaje podľa GDPR (biometrický podpis, kamerový systém)
-
Cesta asketikov
-
Zmrzlinové variácie
-
Sila prítomného okamihu
-
Sendviče na zdravie!
-
Mango, láska, karí
-
Tajný život stromov
-
Metafora stromu ako model didaktiky dejepisu
-
Intuitívne stravovanie
-
Les prízrakov
-
Predavačky bublín
-
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár 1
-
Bosorky a čarodejnice
-
5 dní, ktoré zmenia vaše dieťa
-
Okolie Bratislavy - S batohem po Slovensku 7
-
Po vtákoch
-
Základy mužského šovinizmu
-
Naša klimatická zmena
-
Anna a Šarlota
-
Popol všetkých zarovná
-
Angličtina vo vetách
František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou tematikou od tohto najvýznamnejšieho predstaviteľa slovenského kulinárskeho sveta - úžasného praktika pri varení, dlhoročného prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. František Janata v knihe odovzdáva vo forme niekoľkých desiatok chutných receptov z hydiny skúsenosti, ktoré nadobudol počas celého svojho života. Všetky recepty koncipoval tak, aby ich dokázala vo svojej kuchyni pripraviť každá mladá i skúsenejšia gazdinka, ktorá chce svojich najbližších potešiť originálnym a chutným jedlom.
- Nakladatel
- Plat4M
- Rozměr
- 131 x 191 x 7
- isbn
- 978-80-89642-05-2
- Počet stran
- 132
- datum vydání
- 1.04.2013
- ean
- 9788089642052
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- slovenština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE