Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 32 hodnocení čtenářů

27× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Monika Minksová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    skvělá knížka všechny tři díly

    Přečíst více
  • Aríka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Musím říct, že knihy od novodobých českých autorů moc nečtu, respektive j emoc nemusím. Nicméně, tato knížka je opravdu něco. Je psána v ich- formě, což je pro mě velké plus, je to román s detektivními prvky a postava, do které se hlavní hrdinka zamiluje je chlap, který se po něhodě mentálně vrátil do dětských let, a navíc pochází z rodiny mafiánů. Hlavní hrdinka samozřejmě přijde sama na to, že pracuje pro mafiány. no, co k tomu víc dodat, doporučuji a ještě jednou doporučuji.

    Přečíst více
  • Wajny registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tato kniha patří mezi moje oblíbené - takže si ji určitě přečtěte! Krásná zábavná kniha, která má zajímavý příběh a zvraty (brečela jsem) - líbí se mi jak jsou krásně popsáný postavy (jejich charaktery). Paráda!

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    České autory moc nečtu, ale tato knížka je skvělá, zaujala mě hned od začátku.

    Přečíst více
  • Klára Nováková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pěkný příběh a kniha se mi dobře četla.

    Přečíst více
  • Kateřina Žemličková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvela kniha, cte se sama.

    Přečíst více
  • Lenka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvělá.

    Přečíst více
  • Kateřina Hušková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Konec byl hodně přehnaný, ale i tak se mi to moc líbilo. Úžasný romantický příběh o hledání nového života.

    Přečíst více
  • Věra Reňáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Milé překvapení od české autorky, moc jsem se pobavila nad postavou Mikee, co vyváděl jako malý kluk i když byl dospělí, jak k němu přistupovala Paige ta byla úžasná, ke konci knihy jsem byla hodně zklamaná a pořád jsem si říkala, že to takhle nemůže skončit, i když se to v životě stává. Dokonce jsem posledních 10 stránek nechtěla ani dočíst. A nakonec jsem to nějak skousla, dočetla a ejhle? úleva, šťastná, že to skončilo jak má být :-)

    Přečíst více
  • Kami registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knihu jsem si koupila na základě kladných recenzí, ale až tak mě nenadchla. Byla sice fajn, přečetla jsem ji rychle, ale nějak jsem se nedokázala ztotožnit s hlavní hrdinkou.

    Přečíst více
  • Dagmar L. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Začala jsem číst v letadle směr dovolená a knížka mi dělala prima společníka u moře. Kateřina opět nezklamala! Jen jsem si říkala, proč já čtu ty komentáře ke knihám? Tady jsem nepotřebovala vědět, že knížka bude dobrá. S hlavou v.. a Pekáč buchet jsem si užila a i tentokrát to nebylo jinak. Takže nebudu psát kdy bylo a nebylo jaké překvapení, přečtěte si sami, opravdu škoda prozradit cokoliv dopředu.. Já byla zpětně naštvaná sama na sebe, protože mi z komentářů (byť náznaků) došlo vše podstatné.. Ale i tak, smála jsem se, pobrečela si.. Prostě další parádní kousek a těším se z toho, že mám ještě po čem od autorky sáhnout. A doufám, že její knihy budou přibývat!

    Přečíst více
  • Verr registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Knížka se mi opravdu líbila, sice se to na začátku trochu táhlo ale nešlo se od knížky odtrhnout. Na konci kdy řeknou že Michael zemřel jsem byla smutná a hlavně naštvaná ale nakonec to dopadlo tak jak jsem v hlouby duše doufala že dopadne. Doporučuju si to přečíst

    Přečíst více
  • Alis registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Opravdu super příběh, zamilovala jsem si všechny 3 díly a četla jsem několikrát a stále se k nim ráda vracím =)

    Přečíst více
  • Kateřina Majerová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Český skvost! I přes přehnaný konec doporučuji všemi deseti! Knížky se ztrátou paměti jsou jedna věc, ale vrátit hrdinu do dětství, i když je stále ve svém dospělém těle? Brilantní nápad. Jsem ráda, že byl děj zasazen do zahraničního prostředí, protože to působí lépe. Mafián jménem Pepík by asi nebyl funkčním nástrojem. Z celého příběhu je nejlepší částí okamžik Michaelova návratu. Pocity obou hrdinů jsou zachyceny bezchybně a čtenář cítí skutečnou empatii. Nejvíce pobavili pochopitelně problémy s erekcí, protože bych na místě Paige byla ještě ztracenější.

    Přečíst více