Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Prostředí, ve kterém se kniha odehrává je příjemně vykresleno a já si ho přidám na seznam míst, která chci navštívit. Autorka mě touto knihu k jeho navštívení opravdu nalákala. Hlavní hrdinka mi byla sympatická díky tomu, že jsem s ní sdílela stejné pocity. Dále mě moc bavily její kamarádky z USA. Naopak jsem příliš nepochopila přístup jejích rodičů, ale jsem moc vděčná za ty své, kteří všechna má rozhodnutí respektují a podporuj, bez sebemenší hádky. Příběh sám o sobě není nikterak zajímavý, na druhou stranu je však velmi reálný. Což mě v současnosti velmi potěšilo. V mém případě ke mně tato kniha přišla v ten nejlepší možný okamžik. Autorka píše velmi čtivě a já knihu nedokázala ani na chvíli odložit. Příběh plný úžasných myšlenek mě okamžitě vtáhl. Je to snad poprvé, co jsem měla pocit, jako kdyby někdo vytrhal kusy mého života a vložil je do této knihy. Mnohokrát jsem se v pocitech a rozhodnutích hlavní hrdinky našla a tato kniha mi pomohla podívat se na věci, které momentálně řeším z trochu jiného úhlu pohledu. Hodnotím 5/5 a doporučila bych ji všem z nás, kteří potřebují při svém rozhodnutí trochu popostrčit.

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se mi líbila, čte se velmi rychle. Téma knihy je pro mě aktuální, ale myslím si, že se v ní najde tak trochu každý.

    Přečíst více
  • Frances registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nádherná kniha. Naučná a k zamyšlení. Lehké a rychlé čtení. Kniha může být jak oddechová tak si na ni můžete udělat čas a zamyslet se nad hlubším významem.

    Přečíst více