Recenze na knihu
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby Binder Egon
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Denisa Havlíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Pořizovali jsem, když jsme si pořídili udírnu. Kniha super, dost nás toho naučila.
Přečíst více -
Lubomír registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček
Pro začátečníky je to na jednu stranu dobré, na druhou stranu jsou občas některé pasáže složité a nepochopitelné. Navíc se převážně mluví o uzení ryb. Ale v celkovém pohledu je kniha dobrá.
Přečíst více -
Zdeněk Brychta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
knihu jsem ještě nedočetl, ale vše proč jsem si ji koupil splňuje i něco navíc. jsem velmi spokojen
Přečíst více