Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 117 hodnocení čtenářů

70× 5 hvězdiček 31× 4 hvězdičky 14× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Majda registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem dostala od rodičů k Vánocům. Hned 25. prosince jsem si hned po probuzení vzala knihu do ruky a začala číst. Četla jsem ji asi čtyři hodiny v kuse a potom jsem se zvedla z postele. Ovšem kniha byla tak chytlavá, že večer místo koukání na televizi jsem si šla lehnout o něco dřív a znovu si četla asi čtyři nebo pět hodin v kuse. Takhle to trvalo další tři dny a knihu jsem s nadšením dočetla. Znovu se k ní s radostí vracím, a když jsem po vysvědčení jela nakupovat oblečení a kosmetiku, tak jsem vlezla i do knihkupectví a koupila si místo nějakého krásného tílka či řasenky koupila druhý díl, patřící k této knížce.

    Přečíst více
  • Martina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moc pěkné čtení.

    Přečíst více
  • Wajny registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Na tuhle knihu jsem se hrozně těšila! Milá kniha, která řeší povrchní (v dobrém slova smyslu) věci; Lara Jean je takovej malej ďiblík, kterého si ihned zamilujete; Petera je dokonalý hajzlík (jak já je miluji); akorát Margot mi trochu vadila - působila jako stará malá. Autorčin styl psaní se mi líbí, není jednoduchý a nejsou zde nudné pasáže. Mimochodem tuto knihu jsem četla už několikrát, takže pokud chcete pořádnou romantiku - tak se do ní pusťte!

    Přečíst více
  • Jakahol registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Naplnila přesně má očekávání. Je to roztomilé, romantické a občas trochu dramatické. Lara Jean mi je moc sympatická a rozhodně se těším na další knihu s ní.

    Přečíst více
  • Archers registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tákže, tady jsem si potřebovala trochu utřídit myšlenky, knihu mám ještě v živé paměti. Lara Jean je typická YA hrdinka, v ničem mě v zásadě nepřekvapila, občas jedná na svůj věk dětinsky a nedospěle, ale to se dá přehlédnou díky tomu, jakou starost má o rodinu, to s ní mám podobné a právě díky tomu jsem se do ní nakonec vžila. Taky oceňuji to, že to není "plochá" kniha. Pro jednou se dá podívat i více do hloubky a to mi u spousty YA v poslední době chybí. A celkově je to taková milá příjemná oddechovka, která musí skončit happyendem, přestože tedy hlavní hrdinka občas moc neví, co vlastně chce.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Rychle přečtená, ale v dobrém slova smyslu. Moc hezký nápad, originální

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Nenáročné čtení na zabití dlouhé chvíle. Nenadchne ale ani neurazí. Přečtenou ji budete mít rychle, čte se sama.

    Přečíst více
  • subisi registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Velmi krásná knížka, která se čte opravdu rychle

    Přečíst více
  • Verča Kovářová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Čtivá, roztomilá, krásná knížka ☺☺ četla se sama

    Přečíst více
  • M registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Četla jsem před pár lety, když jsem hodně vyhledávala romantické knihy, příběh byl lehký a rychlý k přečtení, ale nepřišel mi něčím výjimečný než jiné romány a podobné knihy

    Přečíst více
  • Klara registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moc se mi knížka líbila a nemohla jsem se od ní skoro odtrhnout. Byla oddechová a přečetla jsem ji za necelý den. Doporučuju :)

    Přečíst více
  • Adél K. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Dlouho jsem přemýšlela, jestli si ji mám přečíst, nebo ne. Nejde o to, že bych neměla ráda holčičí romány, ale slyšela jsem, že je přeslazená. Asi za to může spisovatelka, která mě k tomu to přečtení donutila. Bude totiž na Humbooku, a já neodolala. Beru už názor ale zpět! Ta kniha je strašně pěkná! Doporučuji!

    Přečíst více
  • Dominica registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Kniha je v některých částech opravdu šílená a praštěná, ale člověk se u ní zasměje, zároveň dokáže bát dojemná a milá. Líbila se mi.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moc hezká a čtivá kniha, Lara mě moc bavila a i když jsem Peterovi ze začátku moc nevěřila, przy na to, jsem názor přehodnotila :)

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    kniha se mi moc líbila

    Přečíst více
  • Eliška Brigita Davidvá registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha byla pro kamárádku, měla ji přečtenou hned druhý den =)))

    Přečíst více
  • TEREZ registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Patří k mým nejoblíbenějším knížkám :)

    Přečíst více
  • Kateřina Havlová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    jako u každé knížky chvíli trvá, než se začtu a příběh se pořádně rozjede. Každopádně mě průběh velice překvapil a knihu jsem s nadšením četla každou chvíli :) už mám objednaný druhý díl a těším se na něj :D

    Přečíst více
  • Slávistka registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Byla jsem zklamaná, ze začátku jsem si myslela,že ten příběh nedám. Lara Jean mi lezla krkem, Margot byla taková stará mladá, Peter byl imbecil… snad jedinou normální dobrou postavou byl Josh, ke kterému se však všichni chovali hnusně a bylo to všem jedno. Do dalších dílů se pustím, ale ne s takovou vervou. Od Jenny Hanové jsou i lepší knížky

    Přečíst více
  • Nat registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knizka je velmi čtivá a oddechová. Měla jsem ji přečtenou velmi rychle a opravdu taková sladká romantika. Moc se mi libila a planuju přečíst i druhý díl. Má krátké kapitoly což mě osobně vyhovuje a ačkoli jsem viděla i film ta kniha je prostě lepší (teda až na Margot která mi nebyla sympatická ani v jednom zpracování )a do detailu napsaná takže pokud jste viděli film ale nečetli tak určitě přečtěte. Každopádně autorka vždy má takové odpočinkové knihy.

    Přečíst více