• Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Nebe se zatáhlo a ukázalo svou ocelově šedou tvář. Sedím s nečitelným výrazem u okna a počítám kapky dopadající na tabuli skla. Už dlouho dobu se mi rapidně zhoršuje zdraví a hluboko uvnitř cítím neurčitou tíseň. Stal jsem se senzitivním na každý zvuk, který slýchávám v tomto zpropadeném baráku. Z čeho pramení všechna ta úzkost? Proč se nemohu zbavit pocitu, že ve sklepě žije něco zlého? Spaste, prosím, moji duši.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 51 hodnocení čtenářů

35× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 3.5 z 5

  • Radek Martínek registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha je plná nesmyslů, chyb a nelogičností, které bijí do očí a kazí dojem z četby. Proto jsem si opatřil originální text. A ejhle, co se neukázalo. Na vině není autor Nick Roberts, ale odpovědná redaktorka Lucie Krátká a Ondřej Pfeffer za jazykovou korekturu. Nemohu uvěřit, že si ostatní (rychlo)čtenáři těch (promiňte mi ten výraz) prasáren nevšimli. Vždyť první do očí bijící chyba je už v určení místa v názvu první kapitoly. Za tak otřesnou práci se před slevou platilo 399 Kč. V českém překladu se Nick Roberts dočkal pěkné rány pod pás!

    Přečíst více
  • Anna Capoušková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jedna z nejlepších hororových knih za poslední dobu. První stránky jsem seděla zcela ochromená strachem a dost jsem dokázala vžít do popisovaných scén. Konec byl taky velmi překvapivý. Ačkoliv jsem čekala nic neříkající příběh, tak naopak patří mezi ty nejlepší za poslední dobu.

    Přečíst více
  • Marcela Vachelová registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Příběh skvělý, děsivý, ALE: Překlad a korekce knihy naprostý otřes. Naprosto nesouhlasí časové údaje, množství hrubek a překlepů, větný slovosled postrádající smysl. Chyby v českém zpracování románu jsou tak do očí bijící a časté, že hodně kazí celkový dojem z knihy. Upřímně jsem se těšila, až budu mít dotčeno, nedokázala jsem se absolutně soustředit na děj. 1,5 hvězdy dávám pouze spisovateli za příběh, české zpracování si bohužel zaslouží jen 0,5 hvězdy a to za obálku a materiál papíru.

    Přečíst více
  • Petr registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Příběh sice jede podle klasické hororové šablony plné klišé (kdo má načteno/nakoukáno, tak ho tohle rozhodně ničím novým nepřekvapí) ale i tak se jedná o příjemnou žánrovku, která se čte stejně dobře jako Darcy, má spád a sympatické postavy.

    Přečíst více
  • Lenka Výberči registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pro milovníky filmu jako V zajetí démonů je toto idelani kniha. Cetla se velmi dobre, těžko se od ni daly odtrhnout oci. Za 2 dny byla přečtena a stale jsem si přála aby neskončila. Nektere pasáže byly trochu predvidatelne, ale u “hororu” dnes uz málokdo vymysli neco, co se neda cekat. Za me rozhodne doporucuji

    Přečíst více
  • Štěpán registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tohle se opravdu hodně povedlo. Napínavé, pořád to mělo spád a pořád se něco dělo. Styl psaní byl také perfektní. Jsem rád, že jsem si to přečetl.

    Přečíst více
  • Richard registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Napínavé čtení na dovolenou - nedokázal jsem odložit a přečetl na jeden zátah. Čte se příjemně, nejsou tam hluchá místa a vůbec ten styl mi sednul.

    Přečíst více
  • Michaela Zachovalová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka ještě není dočtena, ale je super. Člověka vtáhne do děje.

    Přečíst více
  • Lucie Školová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Velmi čtivá, nebýt povinností, tak bych ji přečetla na jeden zátah

    Přečíst více
  • Tereza Dušková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Hrozne pritazene za vlasy. Docetla jsem, ale vubec me to nebavilo..

    Přečíst více
  • Lucie Tchuřova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    úžasná kniha už dlouho jsem nečetla tak super knihu od začátku do konce napínavé

    Přečíst více