Recenze na knihu
Sladká kniha domácích bonbonů Elisabeth LaBauová
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
M.V. registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt
Rozhodně doporučuji všem, kteří chtějí začít s výrobou bonbonů. Oceňuji "školu" práce s čokoládou nebo karamelem, kterým je věnovaný začátek knihy. Jednotlivé recepty-postupy jsou dobře a detailně popsané, doplněné kvalitními fotografiemi, většinou ve stylu "krok za krokem". Autorka se věnuje i možným chybám a jejich nápravě při výrobě sladkostí.
Přečíst více -
Romana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
- skvěle popsané rady pro začátečníky - na co si dát pozor, na co se zaměřit, kde vybrat suroviny - obrázkové postupy - vysvětlení pojmů
Přečíst více