Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Martina Nádvorníková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    O jedlících, kteří jezdí po světě a točí videa, jsem neměla ani tušení, dokud jsem si o nich nepřečetla článek v časopise Koktejl. Okamžitě mě zaujal výběr zemí. Italských, asijských, francouzských, řeckých kuchařek je habakuk, ale středoevropské a dokonce opovrhované německé a holandské kuchyni se věnuje málokterá. A protože si v receptech radši listuju, než na ně koukám na video, koupila jsem si tuhle knížku. A vůbec nelituju. Nejde jen o samotné recepty, i když ty jsou skvělé a občas překvapivé (nenapadlo mě třeba, že se holandský haring dá vyrobit v domácích podmínkách). Co mě hodně baví, je to povídání kolem nich. O historii daného jídla, o variantách, o okolnostech, kdy si je jedlíci dali a jak jim chutnaly (a protože jedlíci jsou dva, jsou to někdy odlišné názory). Celé je to doplněné praktickými informacemi o každé zemi a spoustou fotek. Už se těším na další díl.

    Přečíst více