Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 21 hodnocení čtenářů

20× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Renata Růžičková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha je naprosto BOŽÍ Přečetla jsem ji za dvě odpoledne. Je napínavá, čtivá, děj se mi vryl pod kůži i do mysli. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, jak jsem netrpělivě chtěla vědět, jak bude děj pokračovat. Až mi bylo líto, že jsem ji dočetla.

    Přečíst více
  • Petra Jašková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skutečná je skutečně čtivá kniha s překrásnou obálkou. Kniha mě vtáhla do děje během první kapitoly, na konci jsem byla zklamaná, že už skončila. Pěkně propracované postavy, nechybí kapka nadpřirozena a detektivní zápletka s velmi překvapivým rozzuzlením. Doufám, že se brzy pokračování.

    Přečíst více
  • Adéla Matlochová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Zajímavý, napínavý a dobře čtivý detektivní příběh s prvky nadpřirozena. Sympatické hlavní postavy. Kniha je uceleným příběhem, na konci je ale zároveň ponechán prostor pro další pokračování, kterého už se nemohu dočkat.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Jsem nadšená! Kniha je výborná. Text klouže do hlavy jako po másle. Příběh je originální, napínavý a profesionálně napsaný. Perfektní první výstřel na začátku velké cesty velmi nadějné a milé spisovatelky. Vřele doporučuji! Napadá mě jen: chci další.

    Přečíst více
  • Renata registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Po dlouhé době kniha, kterou jsem přečetla až do konce. Napínavý příběh, od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Doufám, že bude pokračování

    Přečíst více
  • Kateřina Motyčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha Skutečná vypráví vzrušující a napínavý příběh, ve kterém autorka propojila reálný svět s tím nadpřirozeným. Čtenář je fascinován tajemnou ženou, která se zjevuje hlavnímu hrdinovi ve snech a klade si otázku, zda je možné, aby byla SKUTEČNÁ? Příběh Vás naprosto pohltí a čeká Vás velký zážitek.

    Přečíst více
  • Hana Kadlecová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tahle knížka mě naprosto pohltila a musela jsem od půlky prostě dočíst na jeden zátah, napínavá zápletka,kde jsem jisté podezření jsem měla, ale až ke konci knihy, nakonec se potvrdilo,ale byla to jízda a nečekané zvraty a ten konec? No budeme doufat,že autorka napíše druhý díl protože tohle prostě potřebuje pokračování. Detektivní příběh s prvky tajemna, MiLUJU tuhle knížku i tu obálku ❤️

    Přečíst více
  • Lenka Vašutová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se čte opravdu jedním dechem. Jde o zajímavý, poutavý příběh, vypracovaný do nejmenšího detailu. Závěr knihy je tak napínavý, že vám nedovolí knihu odložit. Autorce fandím a těším se na pokračování.

    Přečíst více
  • Lenka Pokorná registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka Skutečná je naprosto DECHBEROUCÍ je skvělým příkladem moderní detektivky, která čtenáře vtáhne od první stránky. Příběh je napínavý, plný nečekaných zvratů a udržuje napětí až do samotného konce. Kniha je psána čtivým stylem, který udržuje čtenáře v napětí....ano čekejte, že Vám možná projede i mráz po zádech! Každá kapitola končí tak, že vás nutí číst dál a dál. Autorka vytvořila příběh, který Vás chytí a nepustí, dokud neotočíte poslední stránku

    Přečíst více
  • Tereza Zbořilová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Skvělá kniha, napínavá a čtivá. Líbí se mi, jak je kniha psána - krásně se to čte, vtáhne čtenáře do děje. Hlavní hrdina je sympatický a člověk je pak zvědavý, co dalšího ho v příběhu potká. Těším se na pokračování!

    Přečíst více
  • Nikol Mazouchová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha je velice čtivá a napínavá. Líbilo se mi, jak každá z postav měla svůj prostor v knize. Skvělá fantazie až do konce.

    Přečíst více
  • Šárka Janečková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Krásná práce s fantazií čtenáře doporučuji

    Přečíst více
  • Hanka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Přečteno za dva dny. :)

    Přečíst více
  • Marcela Kaňáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Přečteno za jeden večer, je to čtivé, napínavé, prostě super, doufám , že už je i další díl ...nebo se chystá něco podobného

    Přečíst více